Curs d'Esperanto d'Estiu 2019

Nitra (Eslovàquia), del 12 al 20 de juliol del 2019

Lloc

Ciutat de la trobada

Nitra és, amb 77 048 habitants (al 2017), la sisena ciutat més gran d'Eslovàquia. Es troba als peu del mont Zobor, a l'oest del país, a 90 km de la capital Bratislava. Des d'allà s'hi arriba fàcilment amb autobús (més informació a la pàgina Com arribar).

Nitra és la ciutat més antiga d'Eslovàquia: la seva primera menció escrita és de l'any 828. A la ciutat s'hi troben molts monuments històrics. El principal lloc d'interès és el castell, situat en un zona amb moltes construccions interessants: museu, esglésies, estàtues, etc. Altres llocs d'interès són la plaça principal amb un teatre, la sinagoga i el Mont del Calvari, des d'on hi ha una bonica vista de tota la ciutat. Per a tenir una perspectiva a més alçada, els esportistes poden pujar a la muntanya Zobor i gaudir d'una panoràmica de tota la regió.

Centre de la trobada

El SES tindrà lloc en un únic edifici. En els pisos inferiors hi ha les aules i el menjador, i en els pisos superiors les habitacions. L'edifici disposa d'ascensors. La residència d'estudiants té diverses sales d'estudi i de conferències i un gran saló per al programa del vespre. Durant el vespre funciona un bar i un saló de te. La residència d'estudiants està equipada amb connexió Wi-Fi.

La residència d'estudiants disposa d'una petita cuina per a aquells que es vulguin preparar el menjar ells mateixos, i també de rentadora i assecadora de roba. A la residència d'estudiants també hi ha un bar on s'hi poden comprar aperitius, begudes i entrepans.

Els participants s'allotjaran en habitacions de dos o de tres llits a la residència d'estudiants. En total hi ha habitacions per a un màxim de 235 persones. Per a cada dues habitacions hi ha un un lavabo comú, amb vàter i una dutxa. Si voleu allotjar-vos tot sols, marqueu aquesta opció al formulari d'inscripció (això comporta un sobrecost, si us plau mireu-vos els preus). A més, també hi ha la possibilitat d'acampar, si porteu la vostra pròpia tenda.

Advertència: La residència d'estudiants ofereix unes condicions d'allotjament bàsiques i ordinàries, així que no espereu cap mena de luxe. No obstant això, si voleu un allotjament més exclusiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem en el possible segons les vostres preferències. Podeu contactar directament amb qualsevol de les pensions o hotels propers.

Adreça

Stredná odborná škola veterinárna
Drážovská 14
950 12 Nitra

Eslovàquia

Observació : Per qualsevol tema relacionat amb el SES, si us plau no contacteu pas amb el personal del centre, sinó amb els organitzadors del SES (vegeu la pàgina Contacte).