Curs d'Esperanto d'Estiu 2019

Nitra (Eslovàquia), del 12 al 20 de juliol del 2019

Preus

Quotes d'inscripció

Les quotes d'inscripció cobreixen només una part dels costos del programa de la trobada. La part restant dels costos del programa es cobreixen amb subvencions de diverses procedències.

Per saber quin serà el cost de la vostra inscripció, podeu emplenar el formulari d'inscripció: el preu es calcularà automàticament.

Categories de país:

País categoria A País categoria B País categoria C
Programa + Habitació de tres llits + Àpats 270 € 240 € 210 €
Programa + Habitació de tres llits 180 € 150 € 120 €
Programa + Tenda o autocaravana pròpia + Àpats 210 € 180 € 150 €
Programa + Tenda o autocaravana pròpia 115 € 95 € 75 €
Només el programa 100 € 80 € 60 €

Descomptes:

  • Inscripció fins el 28/02/2019: -10 €.
  • Estudiants menors de 26 anys o jubilats a partir de 62 anys: -10 €.
  • Descompte verd (per a aclariments, vegeu els àpats de sota): -10 €.

Recàrrecs:

  • Habitació de dos llits: +20 €.
  • Una persona sola en una habitació: +80 €.
  • Inscripció després del 30/04/2019: +10 €.
  • Inscripció després del 27/06/2019: +35 €.
  • Inscripció en el lloc mateix: +45 €.

Nens i adolescents

Els participants menors de 18 anys tenen un preu especial:

Nens o adolescents de 6 a 17 anys (Habitació de tres llits + Àpats) 200 €
Nens fins a 5 anys (en un llit en una habitació de tres llits + Àpats) 170 €
Nens fins a 5 anys (en un llit en una habitació de tres llits) 80 €
Nens fins a 5 anys (sense llit individual) 0 €

Recàrrecs:

Observacions:

Àpats

Els menjars inclouen tres àpats al dia. Cal triar entre tres tipus de menjars: amb carn, vegetarià, vegà. Els àpats reservats comencen amb el sopar del 12/07/2019 (o del dia de la vostra arribada, si arribeu després del començament) i acaben amb el dinar del 20/07/2019 (o del dia de la vostra sortida, si marxeu abans de l'acabament). Si teniu altres preferències, si us plau contacteu amb nosaltres.

Durant el SES hi ha l'anomenat "descompte verd". Si escolliu menjar sense carn (és a dir, vegetarià o vegà), pagareu 10 € menys per tota la trobada. Moltes gràcies per la vostra comprensió! Ens n'alegrarem que trieu aquesta modalitat, que evita la mort innecessària d'animals i, a més, és més econòmica. Potser us acaba agradant aquest tipus de dieta i continueu fent-la a casa vostra després de la trobada. ☺

S'acceptaran canvis en el tipus de menjar com a molt tard fins el 08/07/2019. Sobre les necessitats o sol·licituds especials, si us plau, informeu-ne per avançat als organitzadors.

Allotjament

Observacions:

Excursions

Totes les excursions es paguen a part, i és possible apuntar-s'hi fins el 30/06/2019. Si us hi apunteu més tard, no us podem garantir una plaça lliure.

Carta d'invitació

Si necessiteu una carta d'invitació per tal d'obtenir el visat per Eslovàquia, el cost és de 35 EUR. Aquesta quantitat no és vàlida pels participants de Rússia i Ucraïna, pels qui la carta d'invitació, segons un acord a part, costa 3 EUR, amb probabilitats de poder rebre el visat gratuïtament.

Nota: Cal pagar la quota per tal que la carta d'invitació pugui ser aprovada per la policia. Podrem enviar les cartes d'invitació fins el 15/06/2019. Si us cal un visat, si us plau inscriviu-vos abans d'aquesta data. Per tal de rebre la carta d'invitació, si us plau ompliu els camps corresponents al formulari d'inscripció. Si us plau, envia directament al correu electrònic ses@ikso.net una còpia escanejada del passaport vigent (la pàgina amb la fotografia i les dates de validesa), que afegirem a la carta d'invitació per a la policia.

El nostre consolat sol·licitarà a cada ambaixada que als membres del SES els donin els visats sense càrrecs. Això vol dir que segurament no s'haurà de fer cap pagament a l'ambaixada per a l'obtenció del visat, però no ho podem garantir al 100%. És d'esperar que el lliurament dels visats sigui més ràpid que de costum.

Altres serveis gratuïts

Durant el SES podràs gaudir de diversos serveis de manera completament gratuïta. Durant tota la setmana tindràs a la teva disposició, entre d'altres: