Curs d'Esperanto d'Estiu 2019

Nitra (Eslovàquia), del 12 al 20 de juliol del 2019

Formes de pagament

Podeu pagar per la trobada a través d'una de les següents maneres. Si és possible, preferim una transferència bancària.

  1. Si teniu un compte bancari en euros, pagueu per transferència al compte de E@I a Eslovàquia:

    Nom del compte: EAI
    IBAN: SK7552000000000008887398
    BIC/SWIFT: OTPVSKBX

    Adreça del banc:

    OTP Banka Slovensko, a.s.
    Februárová 152/1
    SK-958 01 Partizánske
    Eslovàquia

  2. Si el vostre compte bancari no és en euros, recomanem l'ús de TransferWise per tal d'evitar taxes addicionals elevades.
  3. Si no podeu pagar per transferència, podeu fer-ho per PayPal, a financoj@ikso.net. Nota: Quan es paguen articles o serveis a través de PayPal, comporta el pagament d'una comissió (normalment al voltant del 3,4 % + 0,35 EUR).
  4. Si coneixeu el sistema de transferències d'UEA (Universala Esperanto Asocio), podeu pagar al compte d'E@I ecxi-v. Sisplau envieu-nos un missatge amb còpia a nosaltres a l'adreça ses@ikso.net (a més a més de a l'oficina central d'UEA). Pareu atenció en que el processament dels pagament a través d'aquest sistema sol trigar setmanes o fins i tot mesos.

Nota 1: En els pagaments a compte bancari des de l'estranger, si us plau tingues en compte que la comissió l'has de pagar tu com a remitent (si no, durant la trobada ens hauràs de tornar la comissió que ens cobri el banc).

Nota 2: En fer l'enviament de diners, en el camp "missatge per al destinatari", si us plau poseu-hi “SES 2019 + el vostre nom”.

Nota 3: Tingueu en compte que la inscripció només és vàlida després del pagament de com a mínim 50 € (naturalment també podeu pagar per endavant l'import total), per mitjà d'alguna de les maneres esmentades.