Curs d'Esperanto d'Estiu 2019

Nitra (Eslovàquia), del 12 al 20 de juliol del 2019

Programa

El programa general diari té el següent aspecte:

Enguany, de forma paral·lela amb el curs d'estiu, es desenvoluparà el primer hackató o marató de hackers en esperanto, SEP (Somera Esperanto-Programado). Més informació a la web de SEP.

El dimarts hi haurà una excursió de tot el dia. Aquest dia no hi haurà classes ni programa de tarda.

Per a tenir una visió general del programa del SES, vegeu el calendari detallat. De mica en mica l'anirem completant amb els detalls dels concerts i altres activitats.

Programa cultural

Concerts

La informació arribarà aviat.

Vesprada nacional

La informació arribarà aviat.

Discoteca

Durant la setmana us espera una discoteca amb música internacional de molts estils. Situat just al costat del bar, a la discoteca tindreu l'oportunitat d'alliberar la vostra energia, si és que encara un en queda després de tot el dia! Els participants a qui agradi divertir-se i ballar, no deixeu de venir i de donar ambient a la vida nocturna del SES!

Cinema

Cada nit hi haurà projeccions de pel·lícules subtitulades en esperanto. Us esperen diversos gèneres: històries, documentals, comèdies, ciència-ficció. El programa de les projeccions es publicarà in situ.

Festival de cuina internacional

Festival de cuina internacional

Esteu interessats en les cultures del món? Aquesta és una oportunitat per conèixer els sabors d'altres països. Durant el Festival de cuina internacional, podreu tastar gratuïtament diverses especialitats de diferents països. Per a un festival ben reeixit, cada participant cal que porti, si és possible, alguna cosa del seu país (aperitius, dolços, pastissos, galetes, begudes alcohòliques i no alcohòliques, etc.). Les menges més tradicionals i/o curioses, que difícilment es poden trobar a l'estranger. Cada país tindrà una taula per presentar el que porti, i l'estança es convertirà en una fira de diferents sabors.

Vetllada internacional

Saps cantar, ballar, fer malabars, o bé tens altres talents que t'agradaria mostrar als altres participants? Vols presentar una cançó o un poema del teu país? Aleshores no dubtis a participar en la vetllada internacional! Aquest vespre podrem gaudir de la diversitat de cultures i d'aptituds dels participants del SES.

Vetllada internacional

Servei de llibres

Servei de llibres
Font: Wikimedia Commons

Durant tot el SES hi haurà, un cop més, una assortida parada de servei de llibres ("Libroservo") que us donarà l'oportunitat d'adquirir una gran varietat de productes relacionats amb l'esperanto: llibres, CD, DVD, samarretes, distintius i adhesius, tot a preus molt raonables. Aprofita l'oportunitat d'enriquir la teva col·lecció de productes d'Esperanto, passa per la parada de llibres!

Conferències

Cursets i tallers

Programa tranquil d'activitats de tarda
Programa més esportiu d'activitats de tarda

Observació 1: Per als nens no hi ha cap programa en especial. Els pares que vulguin venir amb els seus fills petits i vulguin un programa a part per a ells, si us plau poseu-vos en contacte amb els organitzadors de cara la possibilitat de demanar una mainadera professional.

Observació 2: El programa indicat més amunt és encara provisional. Les persones inscrites rebran un programa més detallat del SES abans de l'esdeveniment.