Somera Esperanto-Studado 2019

Nitra (Slovakia), 12. - 20. heinäkuuta 2019

Ohjelma

Päivät SES:n aikana näyttävät tältä:

Tänä vuonna järjestetään rinnan opetuksen kanssa ensimmäinen koodauspäivä “kodumatono” (hackathon, "koodausmaraton") Somera Esperanto-Programado (SEP). Lisätietoa on SEP:n sivustolla.

Keskiviikkona järjestetään kokopäivän retkiä; tuona päivänä ei järjestetä opetusta eikä iltapäiväohjelmaa.

Paremman yleiskatsauksen saat katsomalla SES:n omaa yksityiskohtaista aikataulua. Täydennämme sitä vähitellen yksityiskohdilla konserteista ja muista ohjelmanumeroista.

Kulttuuriohjelma

Konsertit

Tietoa tulee pian.

Kansallista ohjelmaa

Tietoa tulee pian.

Disko

Viikon aikana sinua odottaa diskoja, joissa on erityylistä kansainvälistä musiikkia. Aivan baarin vieressä tanssipaikassa sinulla on mahdollisuus käyttää energiaasi, mikäli sitä on jäänyt koko päivän jälkeen :) Viihdettä kaipaavat ja tanssihaluiset osallistujat tulkaa ehdottomasti nauttimaan SES:n yöelämästä!

Elokuvat

Joka ilta esitetään elokuvia esperantotekstityksellä. Sinua odottaa erityylisiä elokuvia – satuja, dokumentteja, komedioita, tieteistarinoita. Yksityiskohtainen ohjelma elokuvaesityksistä julkaistaan paikan päällä.

Kansainvälinen ruokakulttuurin festivaali

Kansainvälinen ruokakulttuurin festivaali

Oletko kiinnostunut maailman kulttuureista? Tässä on tilaisuus tutustua muiden maiden makuinin. Kansainvälisen ruokakulttuurin festivaalin aikana voit maksutta kokeilla erilaisia vierasmaalaisia erikoisuuksia. Menestyksellistä festivaalia varten kaikkien osallistujien tulisi tuoda mukanaan jotain omasta maastaan (välipaloja, makeisia, kakkua, keksejä, juomia, alkoholituotteita, jne.). Parhaimpia ovat kuuluisat tai oudot asiat (tai molemmat), joita ei voi ostaa ulkomailla. Jokaisella maalla tulee olemaan pöytä tuomisien esittelyyn ja huoneesta tulee erilaisten makujen basaari.

Kansainvälinen ilta

Osaatko laulaa, tanssia, jongleerata tai onko sinulla joku muu kyky, jota haluat esitellä muille osallistujille? Haluatko esittää laulun tai runon maastasi? Älä silloin epäröi vaan osallistu kansainväliseen iltaan! Tuon illan aikana voimme nauttia SES:n osallistujien kulttuurien ja kykyjen rikkaudesta.

Kansainvälinen ilta

Kirjapalvelu

Kirjapalvelu
Lähde: Wikimedia Commons

Koko SES:n aikana myös tällä kertaa sinua odottaa runsas kirjapalvelu – siinä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa hyvin erilaisia esperantotavaroita. Kirjoja, CD- ja DVD-levyjä, T-paitoja, pinssejä, tarroja – kaikkea tätä hyvin edullisiin hintoihin. Käytä hyväksesi mahdollisuus kartuttaa esperantokokoelmaasi ja vieraile kirjapalvelussa!

Luentoja

Lyhytkursseja ja työpajoja

Rauhallinen iltapäiväohjelma
Urheilullisempi iltapäiväohjelma

Huomautus 1: Lapsille ei ole erityistä ohjelmaa. Vanhemmat, jotka haluavat tulla yhdessä pienten lastensa kanssa ja haluavat heille erityistä ohjelmaa, voivat ottaa yhteyttä järjestäjiin mahdollisuudesta tilata maksullinen hoitaja.

Huomautus 2: Ylhäällä mainittu ohjelma on toistaiseksi alustava. SES:n ohjelma toimitetaan ilmoittautujille ennen tapahtumaa.