Facebook Telegram

2017-es Nyári Eszperantó Tanulás

Selmecbánya (Szlovákia), 2017 július 15-23-ig

Hely

SES-város

Selmecbánya Szlovákia egyik legszebb városa és az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. Pozsonytól, Szlovákia fővárosától mintegy 140 km-re található, és 65 km-re Nyitrától, ahol a 101. Eszperantó Világkongresszus zajlott.

SES-helyszín

A résztvevők a kollégium kétágyas szobáiban kerülnek elhelyezésre. Szobák legfeljebb 400 fő részére állnak rendelkezésre. Két szobánként közös WC és zuhanyzó van. Ha mindenképpen szeretnél egyedül lakni, jelezd ezt a lehetőséget a jelentkezési lapon (pótdíjat kell ehhez fizetned, nézd meg a Költségek részt). Van lehetőség még sátorozni is, ha hozol saját sátrat.

Vedd figyelembe, hogy állatokat nem engednek be a kollégiumba és az iskolába.

Megjegyzés: A diákotthon megszokott feltételeket nyújt éjszakára, tehát ne várj nagy luxust. Ha mégis nagyobb luxusban szeretnél lakni értesíts bennünket erről -- igyekszünk segíteni ebben. Közvetlenül is kapcsolatba léphetsz az egyik közeli panzióval és szállodákkal

Cím

Fő SES helyszín (étkezés, alvás, program):

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Szlovákia
http://www.dmbs.wbl.sk/

Oktatásra itt kerül sor:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Szlovákia
https://gymbs.edupage.org/

Megjegyzés: Bármely, a rendezvénnyel kapcsolatos kérdés esetén kérjük, ne a SES helyszín ügyintézőivel vedd fel a kapcsolatot, hanem a rendezvény szervezőivel (lásd a Kapcsolat oldalt).

Szolgáltatások