Facebook Telegram

2017 Yaz Esperanto Öğrenimi

15-23 Temmuz 2017, Banská Štiavnica (Slovakya)
[Türkçe] diline tercümesi %74 seviyesinde tamamlanmıştır, bazı hatalar olabilir. Tam güncel bilgiler web sayfamızın Esperanto sürümündedir.

Yer

SES şehri

Banská Štiavnica, Slovakya'nın en güzel şehirlerinden birisidir ve Unesco'nun dünya kültür mirasında kayıtlıdır. Slovakya'nın başkenti Bratislava'dan yaklaşık 140 km, 101. Uluslararası Esperanto Kongresinin yapıldığı Nitra'dan da 65 km uzakta bulunmaktadır.

SES binası

Katılımcılar öğrenci evinde iki yataklı odalarda kalacaklardır. Toplamda 400 kişi için oda bulunmaktadır. Her iki odanın ortak tuvalet ve banyosu bulunmaktadır. Eğer yalnız kalmak istiyorsanız, bu imkanı kayıt formunda işaretleyin (bunun için ekstra bir ödeme olacaktır, lütfen ücretlersayfasına bakınız). Bunun dışında eğer kendi çadırınızı getirirseniz çadırda kalma imkanınız da olacaktır.

Dikkat, hayvanlar öğrenci evinde ve okulda kabul edilmemektedirler.

Not: Yer "normal" (olağan) geceleme şartları sunmaktadır, dolayısı ile lüks ortam beklemeyin. Ancak daha lüks bir yerde kalmak istiyorsanız, bize arzunuzu bildiri - yardımcı olmaya çalışacağız. Ayrıca yakındaki pansiyon ve oteller ile de iletişime geçebilirsiniz.

Adres

Ana SES binası (yemekler, gecelemeler, program)

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Slovakya
http://www.dmbs.wbl.sk/

Eğitim şurada gerçekleşek:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Slovakya
https://gymbs.edupage.org/

Not: organizasyon ile ilgili herhangi bir konu hakkında SES binası sorumluları ile "değil", organizatörlerle ile kontak kurun (İletişim sayfasına bknz.)

Hizmetler