Facebook Telegram

Літня Есперанто-Школа 2017

Банська Штявніца (Словаччина),
Переклад на [мову] є на 97% заповненим. Інші інформації можуть бути невірними. Вся актуальна інформація є в Есперантомовній весрії сайту.

Місце

SES-місто

Банська Штявніца є одне з найпрекрасніших міст Словаччини та є записаним в список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Воно розташоване в 140 км від Братислави, столиці Словаччини, та 65 км до Нітри, де проходив 101-й Універсальний Конгрес Есперанто.

SES-розміщення

Учасники будуть розміщені в двомісних номерах в студентському гуртожитку. Загалом є місце для більш ніж 400 осіб. Дві кімнати мають спільний душ і туалет. Якщо ви хочете мати власну кімнату(жити один), будь ласка відмітьте в формі за додаткову невелику плату, погляньте в внесках). Можна також жити в власному наметі.

Увага, тварини не можуть бути прийняті в студентському гуртожитку та в школі.

Примітки: Студентський гуртожиток пропонує студентські умови ночівлі, тому не чекайте більшої розкоші. Якщо ви хочете жити більш комфортно, опишіть нам ваші побажання - ми постараємося допомогти. Ви також можете напряму зв'язатися з будьяким ближчим готелем чи пансіонатом.

Адреса

Головні SES-кімнати (їжі, ночівлі, програма):

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Словаччина
http://www.dmbs.wbl.sk/

Викладання відбудеться в:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Словаччина
https://gymbs.edupage.org/

Зверніть увагу: За будь-якими питаннями, котрі стосуються події, будь-ласка звертайтесь "не" до відповідальних за будівлю, де буде проходити SES, а до організаторам події (дивіться сторінку Контакти).

умови