Facebook Telegram

Letná škola esperanta 2017

Banská Štiavnica (Slovensko), 15. – 23. júla 2017
Preklad do slovenčiny je hotový na 99 %. Niektoré informácie môžu byť nesprávne. Všetky aktuálne informácie sú v esperantskej verzii stránky.

Miesto

Mesto podujatia

Banská Štiavnica je jedným z najkrajších slovenských miest a je súčasťou zoznamu pamiatok UNESCO. Nachádza sa približne 140 km od Bratislavy a 65 km od Nitry, kde sa konal 101. Svetový kongres esperanta.

Priestory podujatia

Účastníci budú bývať v dvojlôžkových izbách študentského domova. Celkovo sú k dispozícii izby pre 400 účastníkov. Každé 2 izby majú spoločné WC a sprchu. Ak chcete bývať sami, vyznačte túto možnosť v prihláške (je za to mierny príplatok, pozrite časť o poplatkoch). Okrem toho je tiež možné stanovanie, ak si prinesiete vlastný stan.

Pozor, zvieratá nemajú povolený vstup ani do ubytovacieho zariadenia, ani do učební.

Poznámka: Zariadenie ponúka "bežné" (obyčajné) podmienky ubytovania, neočakávajte teda veľký luxus. Ak si predsa len želáte bývať vo väčšom luxuse, oznámte nám vaše požiadavky – budeme sa snažiť vám pomôcť. Môžete tiež priamo kontaktovať niektorý z priľahlých penziónov a hotelov.

Adresa

Hlavná kongresová budova (strava, ubytovanie, program)

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Slovensko
http://www.dmbs.wbl.sk/

Kurzy budú prebiehať v:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Slovensko
https://gymbs.edupage.org/

Poznámka: V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom podujatia, prosím, NEkontaktujte správcov ubytovacieho zariadenia, ale organizátorov podujatia (pozri stránku Kontakt).

Služby