Facebook Telegram

Letní škola esperanta 2017

Banská Štiavnica (Slovensko), od 15. do 23. července 2017

Místo

Město akce

Banská Štiavnica je jedno z nejkrásnějších měst na Slovensku a je zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Nachází se asi 140 km od Bratislavy, hlavního města Slovenska, a 65 km od Nitry, kde se konal 101. Světový kongres esperanta.

Prostory akce

Účastníci budou bydlet ve dvoulůžkových pokojích studentského domova. Celkem jsou k dispozici pokoje pro maximálně 400 účastníků. Vždy 2 pokoje mají společné WC a sprchu. Pokud chcete být na pokoji sám/sama, vyberte tuto možnost v přihlášce (je za to příplatek, prosím podívejte se na stránku Poplatky). Je možné také stanování, pokud si přivezete vlastní stan.

Pozor, zvířata nejsou povolena na studentské ubytovně ani ve škole.

Poznámka: Zařízení nabízí „běžné“ (obyčejné) podmínky ubytování, neočakávajte tedy velký luxus. Jestliže si přesto přejete bydlet ve větším luxusu, oznamte nám prosím své požadavky – Budeme se snažit Vám pomoci. Můžete také přímo kontaktovat některé z blízkých penzionů a hotelů.

Adresa

Hlavní kongresová budova (stravování, ubytování, program):

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Slovensko
http://www.dmbs.wbl.sk/

Výuka:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Slovensko
https://gymbs.edupage.org/

Poznámka: Ohledně jakýchkoliv záležitostí týkajících se akce prosím nekontaktujte správce ubytovacího zařízení, ale organizátory akce (podívejte se na stránku Kontakt).

Služby