Facebook Telegram

Somera Esperanto-Studado 2017

Banská Štiavnica (Slovakiet), d. 15. til d. 23. juli 2017
Oversættelsen på dansk er 79% færdig. Nogle oplysninger er muligvis forkerte. Alle opdaterede informationer er tilgængelig på Esperanto.

Sted

SES-byen

Banská Štiavnica er en af de smukkeste byer i Slovakiet og er indskrevet på UNESKOs verdensarvsliste. Den er situeret cirka 140 km fra Bratislava, hovedstaden i Slovakiet, og 65 km fra Nitra, hvor den 101. Universale Esperanto-Kongres foregik.

SES-stedet

Deltagerne bor i studenterhjemmets tosengs-værelser. I alt er der værelser for maksimalt 400 personer. To værelser deler wc og bruser. Hvis du absolut vil bo alene, så sæt flueben ved den valgmulighed i tilmeldingsblanketten (Der betales ekstra for dette, se venligst kontingenter). Der er også mulighed for at bo i telt, hvis du har dit eget telt med.

Vær opmærksom på at dyr ikke er velkomne i studenterhjemmet og skolen.

Bemærkning: Studenterhjemmet tilbyder "normale" vilkår, du skal altså ikke forvente den store luksus. Hvis du alligevel vil bo lidt mere luksuriøst, så underret os om dine ønsker - vi vil prøve at hjælpe dig. Du kan også kontakte pensionater og hoteller i nærheden direkte.

Adresse

Centrale SES-sted (måltider, overnatning, programmer):

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Slovakiet
http://www.dmbs.wbl.sk/

Undervisning foregår i:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Slovakiet
https://gymbs.edupage.org/

Bemærk: Vær venlig ikke at kontakte dem, der tager sig af SES-stedet vedr. arrangementet, men derimod organisatørerne af arrangementet (se siden Kontakt).

Tjenesteydelser