Facebook Telegram

Somera Esperanto-Studado 2017

Banská Štiavnica (Slovakiet), d. 15. til d. 23. juli 2017
Oversættelsen på dansk er 79% færdig. Nogle oplysninger er muligvis forkerte. Alle opdaterede informationer er tilgængelig på Esperanto.

Kulturprogrammet

Koncerter

Her nogle detaljer om allerede bekræftede koncerter. Under SES vil spille og underholde:

Kaŝi

Kaŝi

Kaŝi (rigtige navn Carsten Schnathorst) er en tysk musiker og esperantist. Han kommer fra Osnabrück og bor i Hamborg. Der spiller han i bandet The Living Music Box. Carsten synger og spiller klaver. Hans repertoire indeholder egne sange og velkendte sange fra hele verden.

Under SES forelsker han offentlighedens hjerter med sin mix af egne sange på esperanto, internationale hitsange og andre numre på esperanto ved brug af sin markante stemme.

JoMo

JoMo

JoMo (Jean-Marc Leclercq) er en fransk sanger og esperantist. Han stammer fra Lion, men bor nu i Toulouse. Han var før sanger i Gruppen Les Rosemary’s Babies (Rosemary's Babies).

Han har bidraget til mærkbart fremskridt for den sproglige diversifikation på det musikalske område. Hans repertoire omfatter trationelle og rocksange på 22 sprog, bl.a. esperanto. Det gav ham en plads i Guiness-rekordbogen. Under SES spiller han op til dans og underholder med sine sange på forskellige sprog, alle fyldt med energi og livsglæde.

Jonny M

Siden år 2010 d. 26-årige Jonny M har produceret reggaemusik på esperanto. Hans første sange, offentliggjort på den gratis plade “Pli ol espero” (mere end håb) blev hurtigt kendte i Esperantujo. Offentliggørelsen af albumet “Regestilo” (reggeastil) i 2013 blev en stor succes. Efter koncerter i hele verden (Japan, Brasilien, Indonesian og mange steder i Europa) lancerede han i 2013 sit nye album “Kreativa” (kreativ) med mange tankevækkende, nutidige sange, der giver lyst til at dance. Så kom absolut til hans koncert!

discotek

I løbet af ugen vil der være diskoteker med internationalt musik fra forskellige musikstile. Lige ved siden af baren, i diskoteket, kan du udbruge din energi, hvis der er noget tilbage efter hele dagen! De deltagere, der har lyst til at have det sjovt og danse skal absolut komme og gøre nattelivet under SES uforglemmeligt!

Biograf

Hver dag bliver der vist film enten med esperanto-undertekster eller synkroniseret på esperanto. Der venter forskellige slags film - eventyr, dokumentar, komedier, scifi. Et udspecificeret filmprogram vil blive offentliggjort i SES-programbrochuren.

Det internationale køkkens festival

Det internationale køkkens festival

Er du interesseret i verdens kulturer? Her er en muligheden for at lære andre landes smage at kende. Under det internationale køkkens festival kommer du helt gratis til at kunne smage fremmede landes specialiteter. For en succesfuld festival bedes alle deltagere medbringe noget fra sit eget land (mellemmåltider, søde sager / kager / kiks, drikkevarer, alkohol osv.).

Det ville være bedst med kendte eller underlige ting (eller begge dele), som man ikke kan købe i udlandet. Hver land får en tabel til at præsentere de medbragte madvarer. Rummet kommer til at være en basar af forskellige smage.