Facebook Telegram

Curs d'Esperanto d'Estiu 2017

Banská Štiavnica (Eslovàquia), del 15 al 23 de juliol de 2017

Programa cultural

Concerts

Aquí teniu els detalls dels concerts que ja estan confirmats. Durant el SES tocaran per al vostre entreteniment:

Kaŝi

Kaŝi

Kaŝi (nom real Carsten Schnathorst) és un músic alemany i esperantiste. És originari de la ciutat d'Osnabrück i viu a Hamburg. Allà toca amb el grup The Music Box Living. Carsten canta i toca el piano. El seu repertori inclou tant composicions originals com cançons famoses de tot el món.

Durant el SES, farà les delícies del públic amb una barreja de cançons originals en esperanto, d'èxits internacionals i altres cançons en esperanto conegudes, gràcies a la seva extraordinària veu.

JoMo

JoMo

JoMo (Jean-Marc Leclercq) és un cantant i esperantista francès. Originari de Lió, actualment viu a Toulouse. Va ser cantant del grup "Rosemary's Babies".

Promou de forma notable la diversitat lingüística a través de la música. El seu repertori inclou cançons tradicionals i de rock en 22 idiomes, entre ells l'Esperanto, cosa que li ha valgut per entrar en el Llibre Guinness dels Rècords. En les llengües més diverses, les seves cançons plenes d'alegria i energia ens faran ballar i ambientaran la nostra estada al SES.

Jonny M

Jonny M, amb 26 anys, fa música reggae en esperanto des del 2010. Les seves primeres cançons, editades gratuïtament en el mini àlbum "Pli ol espero" ("Més que una esperança"), van ser conegudes de seguida dins el món esperantista. L'aparició de l'àlbum Regestilo ("Estil reggae"), el 2013, va suposar un gran esdeveniment. Després de realitzar concerts per tot el món (Japó, Brasil, Indonesia i molts llocs d'Europa), en desembre de 2016 llença un nou àlbum, "Kreativa", amb moltes cançons que conviden a reflexionar i a ballar. No us perdeu els seu concert!

Discoteca

Durant la setmana us espera una discoteca amb música internacional de molts estils. Situat just al costat del bar, a la discoteca tindreu l'oportunitat d'alliberar la vostra energia, si és que encara un en queda després de tot el dia! Els participants a qui agradi divertir-se i ballar, no deixeu de venir i de donar ambient a la vida nocturna del SES!

Cinema

Cada nit hi haurà projeccions de pel·lícules subtitulades o doblades a l'Esperanto. Us esperen diversos gèneres: històries, documentals, comèdies, ciència-ficció. Es publicarà un programa detallat de les pel·lícules al fulletó del SES.

Festival de cuina internacional

Festival de cuina internacional

Esteu interessats en les cultures del món? Aquesta és una oportunitat per conèixer els sabors d'altres països. Durant el Festival de cuina internacional, podreu tastar gratuïtament diverses especialitats de diferents països. Per a un festival ben reeixit, cada participant cal que porti, si és possible, alguna cosa del seu país (aperitius, dolços, pastissos, galetes, begudes alcohòliques i no alcohòliques, etc.). Les menges més tradicionals i/o curioses, que difícilment es poden trobar a l'estranger. Cada país tindrà una taula per presentar el que porti, i l'estança es convertirà en una fira de diferents sabors.