Facebook Telegram

Somera Esperanto-Studado 2017

Banská Štiavnica (Slovakia), 15. - 23. heinäkuuta 2017

Kulttuuriohjelma

Konsertit

Tässä on yksityiskohtia jo varmistetuista konserteista. SES 2013 aikana soittavat ja sinua viihdyttävät:

Kaŝi

Kaŝi

Kaŝi (oikealta nimeltään Carsten Schnathorst) on saksalainen muusikko ja esperantisti. Hän on kotoisin Osnabrückista ja asuu Hampurissa. Siellä hän soittaa yhtyeessä The living Music Box. Carsten laulaa ja soittaa pianoa. Hänen ohjelmistonsa sisältää omia ja hyvin tunnettuja lauluja kautta maailman.

SES:n aikana hän viihdyttää yleisön sydämiä sekoituksella omia esperantolauluja, kansainvälistä populaarimusiikkia ja muita tunnettuja esperantolauluja omintakeisella äänellään.

JoMo

JoMo

JoMo (Jean-Marc Leclercq) on ranskalainen laulaja ja esperantisti. Hän on kotoisin Lyonista ja asuu nykyään Toulousessa. Aikaisemmin hän oli laulaja Les Rosemary’s Babies -yhtyeessä.

Hän on edistänyt huomattavasti kielten monimuotoisuutta musiikin kautta. Hänellä on perinteisten laulujen ja rokin ohjelmisto 22 kielellä, esperanto mukaan lukien. Tämän vuoksi hän on päässyt Guinnessin ennätyskirjaan. SES-tapahtuman aikana hän ylläpitää tunnelmaa ja tanssittaa sinua erikielisillä lauluillaan, jotka ovat täynnä iloa ja energiaa.

Jonny M

Vuodesta 2010, 26-vuotias Jonny M on tuottanut reggaeta esperantoksi. Hänen ensimmäiset laulunsa, joita julkaistiin ilmaiseksi pienellä albumilla Pli ol espero, tulivat nopeasti tutuksi esperantomaailmassa. Suuri menestys sai hänet julkaisemaan albumis "Regestilo" vuonna 2013. Konserttien jälkeen koko maailmassa (Japani, Brasilia, Indonesia ja monet paikat Euroopassa) hän julkaisi joulukuussa 2016 uuden albumin, "Kreaktiva", jossa on monia ajatuksia herättäviä ja samalla tanssittavia lauluja. Joten tule ehdottomasti hänen konserttiinsa!

Disko

Viikon aikana sinua odottaa diskoja, joissa on erityylistä kansainvälistä musiikkia. Aivan baarin vieressä tanssipaikassa sinulla on mahdollisuus käyttää energiaasi, mikäli sitä on jäänyt koko päivän jälkeen :) Viihdettä kaipaavat ja tanssihaluiset osallistujat tulkaa ehdottomasti nauttimaan SES:n yöelämästä!

Elokuvat

Joka ilta esitetään elokuvia esperantotekstityksellä tai suoraan esperantoksi jälkiäänitettynä. Sinua odottaa erityylisiä elokuvia – satuja, dokumentteja, komedioita, tieteistarinoita. Yksityiskohtainen ohjelma elokuvaesityksistä ilmestyy SES:n ohjelmakirjassa.

Kansainvälinen ruokakulttuurin festivaali

Kansainvälinen ruokakulttuurin festivaali

Oletko kiinnostunut maailman kulttuureista? Tässä on tilaisuus tutustua muiden maiden makuinin. Kansainvälisen ruokakulttuurin festivaalin aikana voit maksutta kokeilla erilaisia vierasmaalaisia erikoisuuksia. Menestuksellistä festivaalia varten kaikkien osallistujien tulisi tuoda mukanaan jotain omasta maastaan (välipaloja, makeisia, kakkua, keksejä, juomia, alkoholituotteita, jne.). Parhaimpia ovat kuuluisat tai oudot asiat (tai molemmat), joita ei voi ostaa ulkomailla. Jokaisella maalla tulee olemaan pöytä tuomisien esittelyyn ja huoneesta tulee erilaisten makujen basaari.