Facebook Telegram

Curs d'Esperanto d'Estiu 2017

Banská Štiavnica (Eslovàquia), del 15 al 23 de juliol de 2017

Lloc

Ciutat de la trobada

Banská Štiavnica (sona més o menys com « Xtiafnitsa » pronunciant la "X" amb el so de "xeix") és una de les ciutats més boniques d'Eslovàquia i està inscrita a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Està situada a uns 140 km de Bratislava, la capital d'Eslovàquia, i a 65 km de Nitra, la ciutat on va tenir lloc el 101è Congrés Mundial d'Esperanto.

Centre de la trobada

Els participants s'allotgen en habitacions de dos llits a la residència d'estudiants. En total hi ha habitacions per un màxim de 400 persones. Hi ha un lavabo comú amb vàter i dutxa per cada dues habitacions. Si voleu allotjar-vos tot sols, marqueu aquesta opció al formulari d'inscripció (això comporta un sobrecost, si us plau mireu-vos els preus). A més, també es pot acampar, si porteu la vostra pròpia tenda.

Tingueu en compte que no s'accepten animals de companyia a la residència d'estudiants ni a l'escola.

Advertència: La residència d'estudiants ofereix unes condicions d'allotjament bàsiques i ordinàries, així que no espereu cap mena de luxe. No obstant això, si voleu un allotjament més exclusiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem en el possible segons les vostres preferències. Podeu contactar directament amb qualsevol de les pensions o hotels propers.

Adreça

Centre principal del SES (menjador, habitacions, programa):

Školský internát pri SOŠ služieb a lesníctva
Kolpašská 9
969 56 Banská Štiavnica
Eslovàquia
http://www.dmbs.wbl.sk/

El curs s'impartirà a:

Gymnázium Andreja Kmeťa
Kolpašská 1738/9
969 56 Banská Štiavnica
Eslovàquia
https://gymbs.edupage.org/

Observació : Per qualsevol tema relacionat amb el SES, si us plau no contacteu pas amb el personal del centre, sinó amb els organitzadors del SES (vegeu la pàgina Contacte).

Serveis