Facebook Telegram

Літня Есперанто-Школа 2017

Банська Штявніца (Словаччина),
Переклад на [мову] є на 97% заповненим. Інші інформації можуть бути невірними. Вся актуальна інформація є в Есперантомовній весрії сайту.

Внески

Вступні внески

Вступні внески покривають лише частину вартості події. Частина, що залишилася покривається з коштів інших джерел.

Учасники до 18 років оплачують символічний вступний внесок.: 15 EUR.

Діти до 6 років не оплачують реєстраційний внесок.

Студенти до 26 років та пенсіонери від 62 років отримають знижку: 5 EUR.

дата реєстрації A- громадянин B- громадянин C- громадянин
до 28.02.2017 55 € 40 € 25 €
до 30.04.2017 65 € 50 € 35 €
до 05.07.2017 75 € 60 € 45 €
післе 05.07.2017 100 € 85 € 70 €

Категорії країн:

Зверніть увагу:

Ціна харчування

Можна обрати з 3х видів харчування: з м'ясом, по-вегетаріанські, по-веганські.

примітки: ми просимо людей які їдять м'ясо,звернути увагу.:

Цього року ми вводимо так звані "зелені пільги". Якщо ви вибираєте харчування без м'яса під час зустрічі SES (по-вегетаріанськи або по-веганські), то ви платите на 1 EUR в день менше, а значить на 8 EUR менше за всю зустріч. Велике спасибі за ваше розуміння! Ми будемо раді, якщо ви обирете більш економічний варіант, без зайвих причин для вбивства тварин і на додаток заощадите трохи грошей. І, можливо, ви навіть полюбите так харчуватися і після зустрічі захочете зберегти цю звичку у себе вдома:-)

Ви можете змінити своє замовлення на харчування в будь-який час, але до першого дня зустрічі. Про особливі потреби або побажаннях будьласка повідомляйте організаторам заздалегідь.

Вид харчування 1 день Вся зустріч
На весь день – по-вегетаріанські / по-веганські 12.5 € 100 €
На весь день – з м'ясом 13.5 € 108 €
Сніданок – по-вегетаріанські / по-веганські 4 € 32 €
Сніданок – з м'ясом 4.5 € 36 €
Обід – по-вегетаріанські / по-веганські 4.5 € 36 €
Обід – з м'ясом 5 € 40 €
Вечеря – по-вегетаріанські / по-веганські 4.5 € 36 €
Вечеря – з м'ясом 5 € 40 €

примітки: Харчування починається з вечері 15.07.2017 (або в залежності від дня вашого приїзду, якщо ви приїдете на подію після її початку) та закінчується обідом 23.07.2017(або в залежності від дня вашого від'їзду, якщо ви їдете раніше, ніж закінчиться Літнч есперанто-школа). Якщо ви маєте інші переваги, будь-ласка повідомте нам.

Внески за житло

Проживання/особа Одна ніч / Кожна додаткова ніч Вся зустріч (8 ночей)
Одна особав кімнаті з 2ма ліжками 20 € 140 €
Кімната(Інше) 13 € 91 €
кімната* 10 € 70 €
Особистий намет або авто 5 € 35 €

*Студенти середніх шкіл та університетів мають право на знижку за проживання. Щоб отримати кімнату дешевше, будь ласка вкажіть номер вашої ISIC-карти або іншого студентського ідентифікатора в анкеті .

Зверніть увагу:

Запрошувальний лист

Якщо вам потрібно запрошення для візи до Словаччини, його вартість становить 35 EUR. Ця сума не дійсна для учасників з Росії та України, для яких запрошення за окремою угодою коштує всього 3 EUR, а також існує шанс отримати візу безкоштовно.

примітки: Ви платите внесок, тому що лист запрошення має бути схвалені в поліції. Запрошення на зустріч ми зможемо вислати тільки до 15.06.2017. Якщо вам потрібна віза, то зареєструйтеся, будь ласка, вже зараз. Ретельно заповніть відповідні поля в анкеті . Також відправте, будь ласка, на електронну адресу katka@ikso.net копію вашого діючого закордонного паспорта (сторінку з вашою фотографією і датами про дійсність), яку ми додамо до запрошувального листа в поліцію.

Наше консульство просить кожне посольство окремо давати учасникам зустрічі SES візи безкоштовно. Це означає, що ви, можливо, не повинні будете додатково платити за візу у вашому посольстві, але це не можна гарантувати повністю. Також будемо сподіватися на отримання віз швидше звичайного.

Екскурсiї

Всі екскурсії оплачуються окремо - можна замовити їх до 30.06.2017. Якщо ви зареєструєтесь на цілоденний екскурсію пізніше, то ми не зможемо гарантувати вам вільне місце.

Додаткові безкоштовні служби

Під час SES ви зможете з вигодою для себе користуватися безкоштовними службами. Всю неділю у вашому роспорядженні також буде: