Curs d'Esperanto d'Estiu 2020

Kroměříž (Txèquia), del 18 fins el 26 de juliol del 2020
La traducció en aquesta llengua es troba al 99%. Tota la informació actualitzada es troba disponible en esperanto i .

Com arribar

Per conèixer els horaris dels trens i autobusos interurbans dins de Txèquia, i entre Txèquia i els països veïns, feu servir aquesta web excel·lent idos.cz. Us donarà informació precisa sobre els trajectes, i està disponible en txec, anglès i alemany (es pot canviar de llengua en el menú que hi ha a l apart superior a la dreta). Si porteu algun document que us identifiqui com a estudiant, porteu-lo a sobre i ensenyeu-lo quan compreu el bitllet: sovint podreu tenir una reducció de tarifa.

Com canviar la llengua en el lloc web idos.cz

Amb avió

L'aeroport internacional més proper és el de Brno (Letiště Brno-Tuřany, BRQ) i Ostrava (Letiště Leoše Janáčka Ostrava, OSR), encara que hi tenen pocs vols. L'aeroport més pràctic és el de Praga (Letiště Václava Havla Praha, PRG). Els de Bratislava (Letisko M. R. Štefánika, BTS) i Viena (Flughafen Wien-Schwechat, VIE) també són bones alternatives, des d'aquestes ciutats és possible anar amb prou facilitat a Kroměříž (amb canvi a Brno). Hi ha diverses companyies aèries que ofereixen vols econòmics a aquests aeroports.

Els llocs web Kiwi.com i Skyscanner són molt útils per a la recerca de vols i comparar els preus de les diferents companyies.

Amb autobús

La informació arribarà aviat.

Amb tren

La informació arribarà aviat.

Des de diverses ciutats

Des de Praga

La informació arribarà aviat.

Al lloc web idos.cz cerqueu connexió de “Praha” a “Kroměříž”.

A Kroměříž

La informació arribarà aviat.

La llengua txeca

Un petit consell pràctic: apreneu algunes paraules bàsiques en txec :) E@I ha contribuït en la creació d'una web per aprendre txec, us seran molt útils aquestes frases: https://mluvtecesky.net/useful_phrases.