Curs d'Esperanto d'Estiu 2020

En línia, del 18 al 26 de juliol del 2020

SES 2021

La informació sobre el SES 2021 apareixerà aviat. Gràcies per la vostra paciència.

El SES 2020 serà virtual (físicament, el SES tindrà lloc a Txèquia el 2021)

Lamentem informar-vos que SES 2020 enguany no tindrà lloc físicament a Txèquia, tal i com estava previst anteriorment. Per altra banda, ens complau informar-vos que això tindrà lloc virtualment i a tot el món.

Les dificultats a causa de la declaració de pandèmia no permeten que el SES 2020 sigui com de costum, per això us preparem una escola d'esperanto especial, única i virtual. Per primera vegada en la història tindreu la oportunitat d'aprendre esperanto durant el SES mentre sou a casa! ☺

Aquest SES serà del 18 fins el 28 de juliol de 2020, i les classes principals seran durant els caps de setmana (amb un programa afegit voluntari entre el dilluns i el divendres).

Actualment estem treballant intensament en els detalls de l’edició completament virtual del SES d'enguany: en la seva forma, dates, continguts i lloc web. Així que tinguem més informació us ho farem saber. Fins aleshores mantingueu-vos sans, aprengueu i practiqueu esperanto, i espereu a gaudir dels esdeveniments virtuals d'esperanto de l'estiu!

'Nota:' Als organitzadors no ens agrada aquesta situació a causa del coronavirus però. D'altra banda, amb aquest "SES virtual", a través del curs en línia podran participar-hi fins i tot més persones del que és habitual. No cal viatjar, pagar allotjament / menjars, etc. Així doncs, esperem que hi pugueu participar molts de vosaltres, que els nostres professors ja us esperen. I si coneixeu persones que poden estar interessades en aquesta mena de SES virtual, sobretot no us descuideu d'informar-los: l’esdeveniment pot ser idoni per a persones diverses que, per qualsevol motiu (diners, falta de temps, distància, etc.) no poden participar en els SES habituals o esdeveniments tradicionals d’esperanto en general.

Recomaneu-los que hi participin. Per a més informació, de moment només cal seguir la nostra pàgina de Facebook o consultar el lloc web del SES.

L'equip del SES

La millor ocasió per aprendre i practicar l'esperanto

En línia, del 18 al 26 de juliol del 2020

  • Aprengueu i practiqueu l'esperanto
  • Conegueu persones de diferents països
  • Divertiu-vos amb el variat programa tan diürn com nocturn
  • Gaudiu de l'ambient internacional del món esperantista

Més informació

El curs d'Esperanto d'Estiu (Somera Esperanto-Studado, SES) és una trobada organitzada per E@I des del 2007. L'objectiu és organitzar cada any un curs internacional d'esperanto d'una setmana durant l'estiu, tant per a principiants com per a nivells avançats. L'esdeveniment està pensat per a aquells que volen començar a aprendre o bé volen millorar llur nivell d'esperanto. El SES és més llarg del que és habitual en les trobades esperantistes i té una durada de 8 dies.

El Curs d'Esperanto d'Estiu (SES 2020) se celebrarà del 18 al 26 de juliol del 2020.

El SES 2020 tindrà lloc en línia, a causa de la crisi pandèmica i la impossibilitat d’organitzar-lo a Txèquia tal com estava previst. Ens esforçarem per oferir-vos una magnífica experiència internacional excel·lent en aquests moments difícils.

Durant l'esdeveniment virtual no hi faltarà pas un ensenyament de qualitat. També us espera un curs de literatura, diverses conferències, concerts i moltes coses més.

És cert que no hi haurà excursions, tastos de vins ni discoteques, però sens dubte ens assegurarem que no hi falti l'ambient internacional de l'esperanto. ☺

Somera Esperanto-Programado

Enguany, de forma paral·lela amb el curs d'estiu, es desenvoluparà el primer hackató o marató de hackers en esperanto, Somera Esperanto-Programado (SEP). Més informació a la web de SEP.

Mitjans de comunicació col·laboradors

TEJO ESF

Esperantisto SlovakaLa Ondo de Esperanto