Somera Esperanto-Studado 2020

Verkossa, 18. - 26. heinäkuuta 2020
Suomenkielinen käännös on 97% valmis. Kaikki ajantasaiset tiedot ovat saatavilla esperantoksi ja .

SES 2021

Informoj pri SES 2021 baldaŭ aperos. Dankon pro via pacienco!

SES 2020 – vain virtuaalisesti (fyysisesti SES on Tšekissä vuonna 2021)

Valitettavasti tiedotamme teille, että SES 2020 -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna fyysisesti Tšekissä – siten kuin aikaisemmin suunniteltiin. Toisaalta – meillä on ilo tiedottaa teille, että se kuitenkin järjestetään – virtuaalisesti ja maailmanlaajuisesti!

Pandemian esteet eivät salli, että SES 2020 järjestetään tavalliseen tapaan, joten valmistelemme teille erityisen virtuaalisen esperantokoulun! Ensimmäistä kertaa historiassa teillä on mahdollisuus opetella esperantoa SES:n aikana ja samanaikaisesti pysyä kotona!

Tämä SES järjestetään 18. - 26. heinäkuuta 2020, ja pääopetus tapahtuu kahden viikonlopun aikana (lisäksi ylimääräistä vapaaehtoista ohjelmaa niiden välissä, maanantaista perjantaihin).

Tähän aikaan työskentelemme ahkerasti tämän vuoden, puhtaasti verkko-SES:n yksityiskohtien, muodon, tietojen, sisällön ja sivuston parissa. Kun meillä on lisää tietoa, tiedotamme teille! Olkaa siihen asti terveitä, opetelkaa ja harjoitelkaa esperantoa ja iloitkaa etukäteen kesän virtuaalisista esperantotapahtumista!

Huomautus: Tämä koronavirustilanne ei tietenkään ilahduta meitä järjestäjiä; toisaalta kuitenkin tällaisen "virtuaalisen SES:n" kautta voi osallistua enemmän ihmisiä kuin tavallisesti. Eihän ole tarvetta matkustaa, maksaa yöpymisistä ja ruokailuista jne. Me siis toivomme, että monilla teistä on mahdollisuus osallistua; opettajamme ovat jo etukäteen iloisia teistä! Jos tunnet ihmisiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita tämän kaltaisesta virtuaalisesta SES:stä, ehdottomasti kerro heille; tapahtumahan voi sopia erilaisille ihmisille, jotka eivät jostain syystä (taloudellisesta, ajanpuutteesta, etäisyydestä jne.) eivät voisi/voi osallistua tavalliseen SES:ään tai perinteiseen esperantotapaamiseen yleisesti.

Suosittele heille osallistumista – nyt riittää joko seurata meidän Facebook-sivuamme tai käydä tarkistamassa SES-sivustolla lisätietoja.

Teidän SES-tiiminne

Paras tilaisuus oppia ja harjoittaa esperantoa

Verkossa, 18. - 26. heinäkuuta 2020

  • Opi ja harjoita esperantoa
  • Tutustu eri maiden ihmisiin
  • Viihdy monipuolisen päivä- ja iltaohjelman parissa
  • Nauti esperantomaailman ilmapiiristä

Lisätietoa

Somera Esperanto-Studado (SES) on kesäinen esperantotapaaminen, jota E@I on järjestänyt vuodesta 2007 lähtien. Tarkoitus on luoda vuosittainen kesäinen viikko esperanton opiskelua sekä aloittelijoille että edistyneemmille. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa esperanton opiskelun tai parantaa esperanton taitojaan. SES on pidempi kuin tavalliset esperantotapahtumat ja kestää kahdeksan päivää.

Somera Esperanto-Studado (SES 2020) järjestetään 18.–26. heinäkuuta 2020.

SES 2020 tapahtuu verkossa pandemiakriisin vuoksi ja on mahdotonta järjestää sitä aikaisempien suunnitelmien mukaisesti Tšekissä. Pyrimme tarjoamaan sinulle erinomaisen kansainvälisen kokemuksen tänä vaikeana aikana.

Varmasti ei puutu laadukasta opetusta virtuaalisen tapahtuman aikana. Sinua odottaa myös kirjallisuuskurssi, erilaisia luentoja, konsertteja ja paljon muuta.

On totta, ettei järjestetä matkoja, viininmaistajaisia eikä yöllisiä diskoja, mutta pyrimme siihen, että varmasti ei puutu esperantotunnelmaa.

Somera Esperanto-Programado

Tänä vuonna järjestetään rinnan opetuksen kanssa esperantomaailman koodausmaraton (hackathon) Somera Esperanto-Programado (SEP). Lisätietoa on SEP:n sivustolla.

Joukkoviestinnän yhteistyökumppaneita

TEJO ESF

Esperantisto SlovakaLa Ondo de Esperanto