Somera Esperanto-Studado 2020

Verkossa, 18. - 26. heinäkuuta 2020
Suomenkielinen käännös on 99% valmis. Kaikki ajantasaiset tiedot ovat saatavilla esperantoksi ja .

Ohjelma

Tänä vuonna järjestetään rinnan opetuksen kanssa esperantomaailman koodausmaraton (hackathon) Somera Esperanto-Programado (SEP). Lisätietoa on SEP:n sivustolla.

Paremman yleiskatsauksen saat katsomalla SES:n omaa yksityiskohtaista aikataulua. Täydennämme sitä vähitellen yksityiskohdilla konserteista ja muista ohjelmanumeroista.

Kulttuuriohjelma

Konsertit

Kaŝi

Kaŝi

Kaŝi (oikealta nimeltään Carsten Schnathorst) on saksalainen muusikko ja esperantisti. Hän on kotoisin Osnabrückista ja asuu Hampurissa. Siellä hän soittaa yhtyeessä The living Music Box. Carsten laulaa ja soittaa pianoa. Hänen ohjelmistonsa sisältää omia ja hyvin tunnettuja lauluja kautta maailman.

SES:n aikana hän viihdyttää yleisön sydämiä sekoituksella omia esperantolauluja, kansainvälistä populaarimusiikkia ja muita tunnettuja esperantolauluja omintakeisella äänellään.

Mikaelo Bronŝtejn: Kirlanta sorto

Mikaelo Bronŝtejn

Rakkaat ystävät! Satojen laulujen ja runojen, jotka ovat lahjoittaneet minulle kohtaloni jo ... voi, en edes rohkene sanoa, kuinka monta vuosikymmentä kirjoitustyötä! – joukosta olen valinnut kymmenen täyttämään tunnin ohjelman voidakseni ikävystyttämättä viihdyttää teitä. Jotkut valinnat ovat luultavasti teille tuttuja – toiset eivät, kuitenkin toivon, että nautitte niiden ja muitten kuuntelemisesta. Teidän Mikaelo.

Kansainvälinen ilta

Osaatko laulaa, tanssia, jongleerata tai onko sinulla joku muu kyky, jota haluat esitellä muille osallistujille? Haluatko esittää laulun tai runon maastasi? Älä silloin epäröi vaan osallistu kansainväliseen iltaan! Tuon illan aikana voimme nauttia SES:n osallistujien kulttuurien ja kykyjen rikkaudesta.

Kansainvälinen ilta

Luentoja

Lyhytkursseja ja työpajoja

Rauhallinen iltapäiväohjelma

Huomautus 1: Ylhäällä mainittu ohjelma on toistaiseksi alustava. SES:n ohjelma toimitetaan ilmoittautujille ennen tapahtumaa.