2020-es Nyári Eszperantó Tanulás

Online, 2020. július 18–26.
A magyar fordítás 99%-ban készült el. Minden naprakész információ elérhető eszperantóul és .

Program

Ebben az évben a tanítással párhuzamosan lesz a "kodummaratono" ("hackathon") Eszperantiában, a Nyári Eszperantó Programozás (Somera Esperanto-Programado, SEP). További információ a SEP webhelyén található.

A jobb áttekinthetőség érdekében tekintsd meg a SES részletes programját. Fokozatosan kiegészítjük a koncertek és egyéb programok részleteivel.

Kulturális program

Koncertek

Kaŝi

Kaŝi

Kaŝi (valódi nevén Carsten Schanathorst) egy német eszperantista zenész. Osnabrückből származik, és Hamburgban él. Ott játszik a The Living Music Box együttesben. Carsten billentyűs hangszereken játszik, dalai részben saját szerzemények, részben nemzetközileg ismert számok.

A SES alatt a közönséget markáns hangjával, illetve a saját eszperantó dalaiból készült válogatással, közismert nemezetközi számokkal és egyéb ismert eszperantó dalokkal fogja szórakoztatni.

Mikaelo Bronŝtejn: Kirlanta sorto

Mikaelo Bronŝtejn

Kedveseim! A több száz dal és vers közül, melyeket a sors adott nekem... ó, meg sem merem mondani, hány évtizedes írói munkám során! - tízet választottam, hogy kitöltsem az egy órás műsort, és megpróbáljak unalommentesen a kedvedben járni. A választottak közül valószínűleg némelyiket ismered, másokat - nem, de remélem, hogy mind ezt, mind azt örömmel hallgatod. Mikaelo.

Nemzetközi est

Tudsz énekelni, táncolni, zsonglőrködni vagy más tehetséggel rendelkezel, melyet szeretnél megmutatni a többi résztvevőnek? Szeretnél előadni egy dalt vagy verset a saját országodból? Akkor ne habozz és vegyél részt a nemzetközi esten! Ezen az estén élvezhetjük a sokszínűségét a SES résztvevőinek kultúrájának és tehetségének.

Nemzetközi est

Előadások

Kis tanfolyamok és műhelyek

Nyugodt délutáni program

Megjegyzés 1: A fent említett program mindig ideiglenes. A SES részletesebb programját a rendezvény előtt fogják megkapni a jelentkezők.