2020-es Nyári Eszperantó Tanulás

Kroměříž (Csehország), 2020. július 18–26.

Fizetési módok

A rendezvényre az alábbi módokon fizethetsz. Ha lehetséges, inkább a bankszámlára utalj.

 1. Ha van euróban vezetett bankszámlád, fizess az E@I szlovákiai bankszámlájára:

  A számla neve: EAI
  IBAN: SK7552000000000008887398
  BIC/SWIFT: OTPVSKBX

  Bank címe:

  OTP Banka Slovensko, a.s.
  Februárová 152/1
  SK-958 01 Partizánske
  Szlovákia

 2. Ha a bankszámlád nem euróban van, javasoljuk a TransferWise használatát a magas költségek elkerülése érdekében.
 3. Lehetőség van a közvetlen bankkártyás fizetésre a jelentkezési lapon. A fizetési űrlapot a Stripe szolgáltatja. A kártya adatait nem tároljuk, és nem is látjuk.
 4. Ha nem tudsz banki átutalással fizetni, PayPal-on is fizethetsz a financoj@ikso.net címre. Megjegyzés: Ha áruért vagy szolgáltatásért fizetsz PayPal-lal, akkor ez többletköltséggel jár (általában mintegy 3,4% + 0,35 EUR).
 5. Ha ismered az UEA átutalási rendszerét, az E@I ecxi-v számlájára fizethetsz. Kérjük, küldd el az e-mail üzenetet (az UEA Központi Irodáján kívül) másolatban nekünk is (a ses@ikso.net címre). Ügyelj arra, hogy ebben a rendszerben a fizetés gyakran hetekig vagy hónapokig tarthat.

Megjegyzés 1: Külföldről érkező bankszámlára történő fizetés esetében az átutalás költségét feladóként te fizesd (másképpen a rendezvény alatt újra kérni fogjuk tőled a hiányzó összeget, amelyet a bank levesz a küldött pénzből).

Megjegyzés 2: Pénzátutalásnál az “üzenet a címzettnek” mezőbe írd be: “SES 2020 + a neved”.

Megjegyzés 3: Figyelj arra, hogy a jelentkezésed csak minimum 50 € befizetése után lesz érvényes (de természetesen befizetheted előre a teljes összeget is) az egyik felsorolt módon.