Somera Esperanto-Studado 2020

Kroměříž (Tšekki), 18. - 26. heinäkuuta 2020
Suomenkielinen käännös on 98% valmis. Kaikki ajantasaiset tiedot ovat saatavilla esperantoksi ja .

Saapumismahdollisuudet

Tutustuaksesi kaikkiin juna- ja kaupunkien välisiin bussiaikatauluihin Tšekissä ja naapurimaiden välillä, käytä erittäin hyvää sivustoa idos.cz. Se antaa sinulle tarkat tiedot yhteyksistä ja on käytettävissä tšekiksi, englanniksi ja saksaksi (menussa alhaalla oikealla on mahdollista vaihtaa kieltä). Jos sinulla on opiskelijatodistus, pidä se mukanasi ja näytä sitä ostaessasi lippuja; voit usein saada alennusta.

Miten vaihtaa sivuston kieli idos.cz

Lentämällä

Lähimmät kansainväliset lentoasemat ovat Brno (Letiště Brno-Tuřany, BRQ) ja Ostrava (Letiště Leoše Janáčka Ostrava, OSR), vaikka sinne tulee harvoja lentovuoroja. Käytännöllisempi mahdollisuus on Prahan lentoasema (Letiště Václava Havla Praha, PRG). Myös Bratislava (Letisko M. R. Štefánika, BTS) ja Wien(Flughafen Wien-Schwechat, VIE) ovat hyviä vaihtoehtoja; näistä kahdesta kaupungista on mahdollista suhteellisen helposti matkustaa Kroměřížiin (vaihto Brnossa). Monet lentoyhtiöt (Ryanair, Wizz Air, Transavia, Volotea) tarjoavat edullisia lentoja näille lentoasemille.

Erittäin hyödyllisiä sivustoja sopivien lentojen etsimiseen ja hintojen vertailuun ovat Kiwi.com ja Skyscanner.

Bussilla

Tietoa tulee pian.

Junalla

Tietoa tulee pian.

Joistakin kaupungeista

Prahasta

Tietoa tulee pian.

Etsi sivulta idos.cz yhteyksiä "Praha" --> "Kroměříž" .

Kroměřížista

Tietoa tulee pian.

Tšekin kieli

Pieni käytännön neuvo: Opettele joitakin tšekin perussanoja. :) E@I on yhteistyössä tehnyt sivuston tšekin opiskeluun; seuraavista lauseista on sinulle paljon hyötyä: https://mluvtecesky.net/useful_phrases.