Somera Esperanto-Studado 2018

Liptovský Mikuláš (Slovakio), 14-a ĝis 22-a de julio 2018
Oversættelsen på dansk er 54% færdig. Nogle oplysninger er muligvis forkerte. Alle opdaterede informationer er tilgængelig på Esperanto.

Kontingenter

Tilmeldelseskontingenterne

Tilmeldelseskontingenterne dækker kun en del af arrangementets udgifter. Den resterende del af programudgifterne dækkes af støtte fra andre kilder.

Deltagere under 18 år betaler et symbolsk deltagelsesgebyr: 20 EUR.

Børn på op til 6 år skal ikke betale for tilmelding.

Studentoj sub 26 jaroj kaj emerituloj ekde 62 jaroj ricevas rabaton: 5 EUR.

tilmeldingsfrist borger i et A-land borger i et B-land borger i et C-land
indtil 28.02.2018 55 € 40 € 25 €
indtil 30.04.2018 65 € 50 € 35 €
indtil 30.06.2018 75 € 60 € 45 €
efter 30.06.2018 100 € 85 € 70 €

Landekategorier:

Bemærkninger:

Priser for måltiderne

Man kan vælge mellem 3 grupper: Med kød, vegetarisk, vegansk.

Bemærk: Vi beder om kødspisernes opmærksomhed.:

Under SES kan man opnå "grøn rabat". Hvis du vælger, under SES at spise kødløst (altså vegetariskt eller veganskt), sparer du 1 € per dag, altså 8 € for hele mødet. Mange tak for din forståelse! Vi glæder os til, at du vælger den billigere variant, som undgår overflødig dyre-aflivning og som giver dig besparelse. Måske kommer du endda til at kunne lide denne spisevane og til at fortsætte med den, når du kommer hjem efter mødet. :-)

Ændringer i madbestilling modtages absolut senest d. 10. juli. Underret venligst arrangørene om specielle behov og/eller ønsker på forhånd.

Måltid/person hele mødet 1 dag
heldags forplejning – vegetarisk / vegansk 100 € 12.5 €
heldags forplejning – Med kød 108 € 13.5 €
Morgenmad – vegetarisk / vegansk 32 € 4 €
Morgenmad – Med kød 36 € 4.5 €
Frokost – vegetarisk / vegansk 36 € 4.5 €
Frokost – Med kød 40 € 5 €
Aftensmad – vegetarisk / vegansk 36 € 4.5 €
Aftensmad – Med kød 40 € 5 €

Bemærk: Bestilte måltider begynder med aftensmaden på ankomstdagen og afsluttes med frokosten den sidste dag. Hvis du har andre præferencer, så vær venlig at kontakte os.

Overnatningspriser

Overnatning/person Hele arrangementet (8 natter) En nat / Hver yderligere nat
een person alene (i topersoners værelse)* 175 € 25 €
Dulita ĉambro 105 € 15 €
Trilita ĉambro 84 € 12 €
Værelse (studerende yngre end 27 år *)** 70 € 10 €
Amasloĝejo*** 35 € 5 €
Eget telt eller bil 35 € 5 €

*La kvanto de unupersonaj ĉambroj en la SES-ejo estas limigita. Pro tio, la prezo nun estas fiksita je tuta aranĝo sendepende de la nombro da tranoktoj dum SES. Se vi nepre volas loĝi sola, bonvolu konsideri loĝadon en la apudaj pensionoj/hoteloj.

**Studerende (på skoler og universiteter) har ret til en nedsat pris for værelset. For at opnå denne nedsatte pris, angiv venligst nummeret af dit ISIC- eller studenterkort i aligxilo.phptilmeldelsesblankettenaligxilo.php.

***Amasloĝejo estas granda ĉambro sen litoj, kie homoj dormos komune. Vi devos kunporti proprajn dormosakon kaj dormomaton kaj vi havos aliron al duŝejo.

Bemærkninger:

Invitationsbrev

Hvis du har brug for et invitationsbrev for at få et slovakisk visum, så koster det 35,- euro. (Dette gælder dog ikke for Rusland og Ukraine. Disse invitationsbreve koster kun 3,- euro. Folk fra Rusland eller Ukraine har måske mulighed for at få deres visum gratis.

Bemærk: Man betaler kontingentet, fordi invitationsbreve skal godkendes af politiet. Invitationer for mødet kan vi kun sende indtil den 15.06.2018 . Hvis du har brug for et visum, bedes du venligst tilmelde dig før den dato. For at få en invitation, skal du udfylde de tilsvarende felter på din anmeldelsesblanket. Send venligst til mailadressen ses@ikso.net også en fotokopi af dit gyldige rejsepas (siden med dit billede og gyldighedsdatoerne). Den vil vi tilføje til invitationsbrevet, som politiet får.

Vores konsulat vil bede de enkelte ambassader om at give gratis visum til SES-tilmeldte. Det betyder, at du måske ikke skal betale yderligere på konsulatet, men det kan vi ikke garantere for. Visaansøgningerne vil forhåbentlig blive behandlet hurtigere end sædvanligt.

Udflugter

Alle udflugter skal der betales for ekstra. Du kan bestille dem indtil 30.06.2018. Hvis du tilmelder dig senere, kan vi ikke garantere en plads for dig.

Yderligere gratisydelser

Under SES vil det være muligt at bruge forskellige ydelser gratis. Hele ugen kan du bl.a.: