Curs d'Esperanto d'Estiu 2018

Liptovský Mikuláš (Eslovàquia), 14 a 22 de juliol del 2018

Preus

Quotes d'inscripció

Les quotes d'inscripció cobreixen només una part dels costos del programa de la trobada. La part restant dels costos del programa es cobreixen amb subvencions de diverses procedències.

Als participant menors de 18 anys se'ls aplica una quota simbòlica: 20 EUR.

Els nens fins a 6 anys no paguen per la inscripció.

Els estudiants menors de 26 anys i els jubilats a partir de 62 anys, tenen una reducció de 5 €.

Data d'inscripció País categoria A País categoria B País categoria C
fins el 28/02/2018 55 € 40 € 25 €
fins el 30/04/2018 65 € 50 € 35 €
fins el 30/06/2018 75 € 60 € 45 €
després de 30/06/2018 100 € 85 € 70 €

Categories de país:

Observacions:

Preus dels àpats

Cal triar entre tres tipus de menjars: amb carn, vegetarià, vegà.

Nota: Demanem als que mengin carn que tinguin en compte:

Durant el SES hi ha un "descompte verd". Si escolliu menjar sense carn (és a dir, vegetarià o vegà), pagareu 1 EUR menys per dia, o sigui 8 EUR menys durant tota la trobada. Gràcies per la vostra comprensió. Ens n'alegrarem que trieu aquesta modalitat, que evita la mort innecessària d'animals i, a més, és més econòmica. Potser us acaba agradant aquest tipus de dieta i continueu fent-la a casa vostra després de la trobada...

S'acceptaran canvis en el tipus de menjar com a molt tard fins el 09/07/2018. Sobre les necessitats o sol·licituds especials, si us plau, informeu-ne per avançat als organitzadors.

Menjars/persona Tota la trobada 1 dia
Pensió completa – vegetarià / vegà 100 € 12.5 €
Pensió completa – amb carn 108 € 13.5 €
Esmorzar – vegetarià / vegà 32 € 4 €
Esmorzar – amb carn 36 € 4.5 €
Dinar – vegetarià / vegà 36 € 4.5 €
Dinar – amb carn 40 € 5 €
Sopar – vegetarià / vegà 36 € 4.5 €
Sopar – amb carn 40 € 5 €

Nota: Els àpats reservats comencen amb el sopar del 14/07/2018 (o del dia de la vostra arribada, si arribeu després del començament) i acaben amb el dinar del 22/07/2018 (o del dia de la vostra sortida, si marxeu abans de l'acabament). Si teniu altres preferències, si us plau contacteu amb nosaltres.

Preu de l'allotjament

Allotjament/persona Estada completa (8 nits) Una nit / Cada nit suplementària
Una persona sola en una habitació* 175 € 25 €
Habitació de dos llits 105 € 15 €
Habitació de tres llits 84 € 12 €
Habitació de tres llits (estudiants de fins a 26 anys)** 70 € 10 €
Dormitori comunitari*** 35 € 5 €
Tenda o autocaravana pròpia 35 € 5 €

*El nombre d'habitacions individuals a la seu del SES és limitat. Per aquest motiu ara el cost està fixat per a tota la trobada independentment del nombre de nits que hi sojorneu. Si de totes totes voleu allotjar-vos sols, sisplau considereu la possibilitat d'allotjar-vos en alguna pensió o hotel proper.

**Els estudiants d'escoles secundàries i d'universitats tenen dret a una rebaixa en el preu d'allotjament. Per obtenir l'habitació a un preu més econòmic, introdueix el número de tarja ISIC (carnet internacional d'estudiant), o d'algun altre document que t'acrediti com a estudiant, al formulari d'inscripció.

***El dormitori comunitari és una habitació gran sense llits per a diverses persones. Heu de portar el propi sac de dormir i l'estoreta aïllant, i tindreu accés a una dutxa.

Observacions:

Carta d'invitació

Si necessiteu una carta d'invitació per tal d'obtenir el visat per Eslovàquia, el cost és de 35 EUR. Aquesta quantitat no és vàlida pels participants de Rússia i Ucraïna, pels qui la carta d'invitació, segons un acord a part, costa 3 EUR, amb probabilitats de poder rebre el visat gratuïtament.

Nota: Cal pagar la quota per tal que la carta d'invitació pugui ser aprovada per la policia. Podrem enviar eles cartes d'invitació fins el 15/06/2018. Si us cal un visat, si us plau inscriviu-vos abans d'aquesta data. Per tal de rebre la carta d'invitació, si us plau ompliu els camps corresponents al formulari d'inscripció. Si us plau, envia directament al correu electrònic ses@ikso.net una còpia escanejada del passaport vigent (la pàgina amb la fotografia i les dates de validesa), que afegirem a la carta d'invitació per a la policia.

El nostre consolat sol·licitarà a cada ambaixada que als membres del SES els donin els visats sense càrrecs. Això vol dir que segurament no s'haurà de fer cap pagament a l'ambaixada per a l'obtenció del visat, però no ho podem garantir al 100%. És d'esperar que el lliurament dels visats sigui més ràpid que de costum.

Excursions

Totes les excursions es paguen a part, i és possible apuntar-s'hi fins el 30/06/2018. Si us hi apunteu més tard, no us podem garantir una plaça lliure.

Altres serveis gratuïts

Durant el SES podràs gaudir de diversos serveis de manera completament gratuïta. Durant tota la setmana tindràs a la teva disposició, entre d'altres: