Curs d'Esperanto d'Estiu 2021

Rete, 2-a ĝis 11-a de julio 2021
La traducció en aquesta llengua es troba al 81%. Tota la informació actualitzada es troba disponible en esperanto i .

SES 2021 – nur virtuale (fizika SES en Ĉeĥio en 2022)

Lamentem informar-vos que SES 2021 enguany no tindrà lloc físicament a Txèquia, tal i com estava previst anteriorment. Per altra banda, ens complau informar-vos que això tindrà lloc virtualment i a tot el món.

La pandemiaj obstakloj ne permesas, ke SES 2021 okazu kiel kutime, tial ni preparas por vi specialan, unikan virtualan Esperanto-lernejon! Duan fojon do vi havos la ŝancon lerni Esperanton dum SES kaj samtempe resti hejme! ☺

Tiu ĉi SES okazos de la 2-a ĝis 11-a de julio 2021, kaj la ĉefa instruado okazus dum la du semajnfinoj (kun aldona libervola programo inter ili – lunde-vendrede).

Actualment estem treballant intensament en els detalls de l’edició completament virtual del SES d'enguany: en la seva forma, dates, continguts i lloc web. Així que tinguem més informació us ho farem saber. Fins aleshores mantingueu-vos sans, aprengueu i practiqueu esperanto, i espereu a gaudir dels esdeveniments virtuals d'esperanto de l'estiu!

'Nota:' Als organitzadors no ens agrada aquesta situació a causa del coronavirus però. D'altra banda, amb aquest "SES virtual", a través del curs en línia podran participar-hi fins i tot més persones del que és habitual. No cal viatjar, pagar allotjament / menjars, etc. Així doncs, esperem que hi pugueu participar molts de vosaltres, que els nostres professors ja us esperen. I si coneixeu persones que poden estar interessades en aquesta mena de SES virtual, sobretot no us descuideu d'informar-los: l’esdeveniment pot ser idoni per a persones diverses que, per qualsevol motiu (diners, falta de temps, distància, etc.) no poden participar en els SES habituals o esdeveniments tradicionals d’esperanto en general.

Recomaneu-los que hi participin. Per a més informació, de moment només cal seguir la nostra pàgina de Facebook o consultar el lloc web del SES.

L'equip del SES

La millor ocasió per aprendre i practicar l'esperanto

Rete, 2-a ĝis 11-a de julio 2021

  • Aprengueu i practiqueu l'esperanto
  • Conegueu persones de diferents països
  • Divertiu-vos amb el variat programa tan diürn com nocturn
  • Gaudiu de l'ambient internacional del món esperantista

Més informació

El curs d'Esperanto d'Estiu (Somera Esperanto-Studado, SES) és una trobada organitzada per E@I des del 2007. L'objectiu és organitzar cada any un curs internacional d'esperanto d'una setmana durant l'estiu, tant per a principiants com per a nivells avançats. L'esdeveniment està pensat per a aquells que volen començar a aprendre o bé volen millorar llur nivell d'esperanto. El SES és més llarg del que és habitual en les trobades esperantistes i té una durada de 8 dies.

Somera Esperanto-Studado (SES 2021) okazis de la 2-a ĝis 11-a de julio 2021.

El SES 2021 tindrà lloc en línia, a causa de la crisi pandèmica i la impossibilitat d’organitzar-lo a Txèquia tal com estava previst. Ens esforçarem per oferir-vos una magnífica experiència internacional excel·lent en aquests moments difícils.

Durant l'esdeveniment virtual no hi faltarà pas un ensenyament de qualitat. També us espera un curs de literatura, diverses conferències, concerts i moltes coses més.

És cert que no hi haurà excursions, tastos de vins ni discoteques, però sens dubte ens assegurarem que no hi falti l'ambient internacional de l'esperanto. ☺

Patrocini

El Curs d'esperanto d'estiu (Somera Esperanto-Studado, SES 2021) té lloc sota el patrocini de:

Universala Esperanto-Asocio

Mitjans de comunicació col·laboradors

TEJO ESF

Esperantisto SlovakaLa Ondo de Esperanto