Somera Esperanto-Studado 2021

Verkossa, 2. - 11. heinäkuuta 2021
Suomenkielinen käännös on 99% valmis. Kaikki ajantasaiset tiedot ovat saatavilla esperantoksi ja .

SES 2021 – vain virtuaalisesti (fyysisesti SES on Tšekissä vuonna 2022)

Valitettavasti tiedotamme teille, että SES 2021 -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna fyysisesti Tšekissä – siten kuin aikaisemmin suunniteltiin. Toisaalta – meillä on ilo tiedottaa teille, että se kuitenkin järjestetään – virtuaalisesti ja maailmanlaajuisesti!

Pandemian esteet eivät salli, että SES 2021 järjestetään tavalliseen tapaan, joten valmistelemme teille erityisen virtuaalisen esperantokoulun! Siten toisen kerran teillä on mahdollisuus opetella esperantoa SES:n aikana ja samanaikaisesti pysyä kotona! ☺

Tämä SES järjestetään 2. - 11. heinäkuuta 2021, ja pääopetus tapahtuu kahden viikonlopun aikana (lisäksi ylimääräistä vapaaehtoista ohjelmaa niiden välissä, maanantaista perjantaihin).

Tähän aikaan työskentelemme ahkerasti tämän vuoden, puhtaasti verkko-SES:n yksityiskohtien, muodon, tietojen, sisällön ja sivuston parissa. Kun meillä on lisää tietoa, tiedotamme teille! Olkaa siihen asti terveitä, opetelkaa ja harjoitelkaa esperantoa ja iloitkaa etukäteen kesän virtuaalisista esperantotapahtumista!

Huomautus: Tämä koronavirustilanne ei tietenkään ilahduta meitä järjestäjiä; toisaalta kuitenkin tällaisen "virtuaalisen SES:n" kautta voi osallistua enemmän ihmisiä kuin tavallisesti. Eihän ole tarvetta matkustaa, maksaa yöpymisistä ja ruokailuista jne. Me siis toivomme, että monilla teistä on mahdollisuus osallistua; opettajamme ovat jo etukäteen iloisia teistä! Jos tunnet ihmisiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita tämän kaltaisesta virtuaalisesta SES:stä, ehdottomasti kerro heille; tapahtumahan voi sopia erilaisille ihmisille, jotka eivät jostain syystä (taloudellisesta, ajanpuutteesta, etäisyydestä jne.) eivät voisi/voi osallistua tavalliseen SES:ään tai perinteiseen esperantotapaamiseen yleisesti.

Suosittele heille osallistumista – nyt riittää joko seurata meidän Facebook-sivuamme tai käydä tarkistamassa SES-sivustolla lisätietoja.

Teidän SES-tiiminne

Paras tilaisuus oppia ja harjoittaa esperantoa

Verkossa, 2. - 11. heinäkuuta 2021

  • Opi ja harjoita esperantoa
  • Tutustu eri maiden ihmisiin
  • Viihdy monipuolisen päivä- ja iltaohjelman parissa
  • Nauti esperantomaailman ilmapiiristä

Lisätietoa

Somera Esperanto-Studado (SES) on kesäinen esperantotapaaminen, jota E@I on järjestänyt vuodesta 2007 lähtien. Tarkoitus on luoda vuosittainen kesäinen viikko esperanton opiskelua sekä aloittelijoille että edistyneemmille. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa esperanton opiskelun tai parantaa esperanton taitojaan. SES on pidempi kuin tavalliset esperantotapahtumat ja kestää kahdeksan päivää.

Somera Esperanto-Studado (SES 2021) järjestettiin 2.–22. heinäkuuta 2021.

SES 2021 tapahtuu verkossa pandemiakriisin vuoksi ja on mahdotonta järjestää sitä aikaisempien suunnitelmien mukaisesti Tšekissä. Pyrimme tarjoamaan sinulle erinomaisen kansainvälisen kokemuksen tänä vaikeana aikana.

Varmasti ei puutu laadukasta opetusta virtuaalisen tapahtuman aikana. Sinua odottaa myös kirjallisuuskurssi, erilaisia luentoja, konsertteja ja paljon muuta.

On totta, ettei järjestetä matkoja, viininmaistajaisia eikä yöllisiä diskoja, mutta pyrimme siihen, että varmasti ei puutu esperantotunnelmaa.

Suojelijat

Somera Esperanto-Studado (SES 2021) järjestetään seuraavien suojeluksessa:

Universala Esperanto-Asocio

Joukkoviestinnän yhteistyökumppaneita

TEJO ESF

Esperantisto SlovakaLa Ondo de Esperanto