Curs d'Esperanto d'Estiu 2021

Rete, 2-a ĝis 11-a de julio 2021
La traducció en aquesta llengua es troba al 81%. Tota la informació actualitzada es troba disponible en esperanto i .

Formes de pagament

Podeu pagar per la trobada a través d'una de les següents maneres. Si és possible, preferim una transferència bancària.

 1. Si teniu un compte bancari en euros, pagueu per transferència al compte de E@I a Eslovàquia:

  Nom del compte: EAI
  IBAN: SK7552000000000008887398
  BIC/SWIFT: OTPVSKBX

  Adreça del banc:

  OTP Banka Slovensko, a.s.
  Februárová 152/1
  SK-958 01 Partizánske
  Eslovàquia

 2. Si el vostre compte bancari no és en euros, recomanem l'ús de TransferWise per tal d'evitar taxes addicionals elevades.
 3. És possible pagar directament amb tarja bancària des del formulari d'inscripció. El formulari de pagament està fet a través de Stripe. Les dades de la vostra tarja no són conservades ni són visibles per a nosaltres.
 4. Si no podeu pagar per transferència, podeu fer-ho per PayPal, a financoj@ikso.net. Nota: Kiam vi pagas per PayPal por varo aŭ servo, ĝi deprenas krompagon (kutime ĉirkaŭ 5 %).

Nota 1: En els pagaments a compte bancari des de l'estranger, si us plau tingues en compte que la comissió l'has de pagar tu com a remitent (si no, durant la trobada ens hauràs de tornar la comissió que ens cobri el banc).

Nota 2: En fer l'enviament de diners, en el camp "missatge per al destinatari", si us plau poseu-hi “SES 2021 + el vostre nom”.

Nota 3: Tingueu en compte que la inscripció només és vàlida després del pagament de l'import total per mitjà d'alguna de les maneres esmentades.