Serĉi:

HELPU AL NI TRADUKI!

SES 2013

Účasť

Užitočné

Organizátori

SES /

Miesto


Mesto Martin
(zdroj: Wikimedia Commons)

SES 2013 sa bude konať v Martine, na Slovensku, v univerzitnom študentskom domove farmaceutickej fakulty a hneď vedľa ležiacej Strednej priemyselnej škole. Ubytovanie, strava a nočný program sú zabezpečené v študentskom domove; vyučovanie, poobedňajší a večerný program budú prebiehať v priestoroch strednej školy.

Martin je pekné a starobylé mesto ležiace 210 km od hlavného mesta Bratislavy a 25 km od Žiliny.

Účastníci budú bývať v dvojlôžkových izbách študentského domova. Celkovo sú k dispozícii izby pre viac ako 700 účastníkov. Vždy štyri izby majú spoločné WC a sprchu. Ak chcete bývať sám/sama, vyznačte túto možnosť v prihláške (za to je mierny príplatok, pozrite časť o poplatkoch). Okrem toho je tiež možné stanovanie, ak si prinesiete vlastný stan.

Poznámka: Študentský domov ponúka "bežné" (obyčajné) podmienky ubytovania, neočakávajte teda veľký luxus. Ak si predsa želáte bývať vo väčšom luxuse, oznámte nám vaše požiadavky alebo sa skontaktujte priamo s neďalekými penziónmi či hotelmi.

Študentský domov má viacero študovní a prednáškových miestností a tiež veľkú sálu. Večer naviac bude fungovať bar a tichá odpočinková miestnosť (čajovňa).

Študentstký domov má bezdrôtové pripojenie na internet.

V blízkosti je viacero reštaurácií a pohostinstiev. Hneď vedľa je verejné kúpalisko.

Presi - Ensaluti

Laste modifita je 2013-01-19 23:43