Somera Esperanto-Studado 2020

Kroměříž (Tšekki), 18. - 26. heinäkuuta 2020
Suomenkielinen käännös on 97% valmis. Kaikki ajantasaiset tiedot ovat saatavilla esperantoksi ja .

Paikka

SES-kaupunki

Kroměříž (ääntäminen esperantoksi noin "Kromnjeĵiŝ") on Zlínin alueen kaupunki, joka sijaitsee Morava-joen rannalla. Siellä asuu noin 29 000 ihmistä. Vuonna 1997 Kroměříž julistettiin Tšekin kauneimmaksi historialliseksi kaupungiksi. Kaupungin päänähtävyys on Kroměřížin barokkiaikainen piispanpalatsi, jossa on kuvattu kohtauksia Amadeus ja Immortal Beloved elokuviin. Se on luetteloitu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi yhdessä viereisen kasvitieteellisen puutarhan kanssa.

SES-paikka

Tämän vuoden SES-tila sijaitsee hyvin kauniissa paikassa, aivan kasvitieteellisen puutarhan (tšekiksi: Květná zahrada), joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintökohteisiin.

Ensisijainen SES-tila, jossa tapahtuu yöpyminen, ateriat, iltapäivä- ja iltaohjelma, on opiskelija-asuntola Domov mládeže Štěchovice, Štěchovice 1315/7A, 767 01 Kroměříž, Tšekki). Iltapäivän esperantokurssit järjestetään viereisessä koulussa (350 m opiskelija-asuntolasta).

SES:n päätila koostuu kolmesta osasta:

Ruokasali on opiskelija-asuntola 1:n ensimmäisessä kerroksessa. Opiskelija-asuntolassa on langaton verkkoyhteys. Huoneita on korkeintaan 251 hengelle. SES-paikassa ei ole pyykkikonetta. Jos haluat ehdottomasti asua yksin, merkitse tämä mahdollisuus ilmoittautumislomakkeessa (sitä varten on lisämaksu, katso maksut). Lisäksi on mahdollista telttailla, jos tuot oman teltan mukana.

Huomautus: Rakennuksessa on valitettavasti monessa paikassa portaita, jotka voivat tuottaa vaikeuksia liikuntaongelmaisille. Pyydämme anteeksi niiltä, joita tämä haittaa.

Huomautus: Paikka tarjoaa tavanomaiset olosuhteet yöpymiselle, joten älä odota luksusta. Jos kuitenkin haluat majoittua korkeatasoisemmin, ilmoita meille toiveistasi – yritämme auttaa sinua. Voit ottaa suoraan yhteyden viereisiin täysihoitoloihin ja hotelleihin.

Osoite

Domov mládeže Štěchovice
Štěchovice 1315
767 01 Kroměříž

Tšekki

Saapumismahdollisuudet

Huomautus: Kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista älä ota yhteyttä SES-paikan toimijoihin, vaan tapahtuman järjestäjiin (katso sivu Yhteystiedot).