Curs d'Esperanto d'Estiu 2020

Kroměříž (Txèquia), del 18 fins el 26 de juliol del 2020
La traducció en aquesta llengua es troba al 96%. Tota la informació actualitzada es troba disponible en esperanto i .

Lloc

Ciutat de la trobada

Kroměříž (pronúncia aproximada: "Cromniegix") és una ciutat de la regió de Zlín, situada sobre el riu Morava. Té aproximadament 29.000 habitants. El 1997 Kroměříž va ser declarada la petita ciutat històrica més bonica de Txèquia. La seva principal atracció és el Palau Episcopal Barroc de Kroměříž, on s'hi van filmar escenes de les pel·lícules Amadeus i Immortal Beloved. El Palau i l'adjacent jardí de flors estan inscrits en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO des del 1998.

Centre de la trobada

Enguany, el SES es farà en un indret ben bonic, just al costat del jardí de flors (en txec: Květná zahrada), inscrit en el Patrimoni Mundial de la UNESCO.

L'edifici principal on tindrà lloc el SES, on hi ha els allotjaments i el menjador, i on s'hi faran els programes de tarda i de nit, és una residència d'estudiants (Domov mládeže Štěchovice, Štěchovice 1315/7A, 767 01 Kroměříž, República Txeca/Txèquia). Els cursos matinals d'esperanto es faran en una escola propera (a uns 350 m de la residència d'estudiants).

L'edifici principal on tindrà lloc el SES té tres parts:

El menjador es troba a la planta baixa de la residència d'estudiants 1. La residència disposa de connexió inalàmbrica a Internet. Té una capacitat màxima de 251 persones. L'edifici no disposa de màquina de rentar. Si voleu allotjar-vos tot sols, marqueu aquesta opció al formulari d'inscripció (això comporta un sobrecost, si us plau mireu-vos els preus). A més, també hi ha la possibilitat d'acampar, si porteu la vostra pròpia tenda.

Nota: Malauradament, en el complex hi ha llocs amb escales que poden ser una dificultat per a les persones amb mobilitat reduïda. Us demanem disculpes per les molèsties que això us pugui ocasionar.

Advertència: La residència d'estudiants ofereix unes condicions d'allotjament bàsiques i ordinàries, així que no espereu cap mena de luxe. No obstant això, si voleu un allotjament més exclusiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem en el possible segons les vostres preferències. Podeu contactar directament amb qualsevol de les pensions o hotels propers.

Adreça

Domov mládeže Štěchovice
Štěchovice 1315
767 01 Kroměříž

República Txeca/Txèquia

Com arribar

Observació : Per qualsevol tema relacionat amb el SES, si us plau no contacteu pas amb el personal del centre, sinó amb els organitzadors del SES (vegeu la pàgina Contacte).