Літня Есперанто-Школа 2018

Ліптовського Мікулаша (Словаччина), 14-22 липня 2018
Переклад на [мову] є на 47% заповненим. Інші інформації можуть бути невірними. Вся актуальна інформація є в Есперантомовній весрії сайту.

Внески

Вступні внески

Вступні внески покривають лише частину вартості події. Частина, що залишилася покривається з коштів інших джерел.

Учасники до 18 років оплачують символічний вступний внесок.: 20 EUR.

Діти до 6 років не оплачують реєстраційний внесок.

Студенти до 26 років та пенсіонери від 62 років отримають знижку: 5 EUR.

дата реєстрації A- громадянин B- громадянин C- громадянин
до 28.02.2018 55 € 40 € 25 €
до 30.04.2018 65 € 50 € 35 €
до 30.06.2018 75 € 60 € 45 €
післе 30.06.2018 100 € 85 € 70 €

Категорії країн:

Зверніть увагу:

Ціна харчування

Можна обрати з 3х видів харчування: з м'ясом, по-вегетаріанські, по-веганські.

примітки: ми просимо людей які їдять м'ясо,звернути увагу.:

Цього року ми вводимо так звані "зелені пільги". Якщо ви вибираєте харчування без м'яса під час зустрічі SES (по-вегетаріанськи або по-веганські), то ви платите на 1 EUR в день менше, а значить на 8 EUR менше за всю зустріч. Велике спасибі за ваше розуміння! Ми будемо раді, якщо ви обирете більш економічний варіант, без зайвих причин для вбивства тварин і на додаток заощадите трохи грошей. І, можливо, ви навіть полюбите так харчуватися і після зустрічі захочете зберегти цю звичку у себе вдома:-)

Ви можете змінити своє замовлення на харчування в будь-який час, але до першого дня зустрічі. Про особливі потреби або побажаннях будьласка повідомляйте організаторам заздалегідь.

Вид харчування Вся зустріч 1 день
На весь день – по-вегетаріанські / по-веганські 100 € 12.5 €
На весь день – з м'ясом 108 € 13.5 €
Сніданок – по-вегетаріанські / по-веганські 32 € 4 €
Сніданок – з м'ясом 36 € 4.5 €
Обід – по-вегетаріанські / по-веганські 36 € 4.5 €
Обід – з м'ясом 40 € 5 €
Вечеря – по-вегетаріанські / по-веганські 36 € 4.5 €
Вечеря – з м'ясом 40 € 5 €

примітки: Харчування починається з вечері 14.07.2018 (або в залежності від дня вашого приїзду, якщо ви приїдете на подію після її початку) та закінчується обідом 22.07.2018(або в залежності від дня вашого від'їзду, якщо ви їдете раніше, ніж закінчиться Літнч есперанто-школа). Якщо ви маєте інші переваги, будь-ласка повідомте нам.

Внески за житло

Проживання/особа Вся зустріч (8 ночей) Одна ніч / Кожна додаткова ніч
Одна особав кімнаті з 2ма ліжками* 175 € 25 €
Dulita ĉambro 105 € 15 €
Trilita ĉambro 84 € 12 €
кімната** 70 € 10 €
Amasloĝejo*** 35 € 5 €
Особистий намет або авто 35 € 5 €

*La kvanto de unupersonaj ĉambroj en la SES-ejo estas limigita. Pro tio, la prezo nun estas fiksita je tuta aranĝo sendepende de la nombro da tranoktoj dum SES. Se vi nepre volas loĝi sola, bonvolu konsideri loĝadon en la apudaj pensionoj/hoteloj.

**Студенти середніх шкіл та університетів мають право на знижку за проживання. Щоб отримати кімнату дешевше, будь ласка вкажіть номер вашої ISIC-карти або іншого студентського ідентифікатора в анкеті .

***Amasloĝejo estas granda ĉambro sen litoj, kie homoj dormos komune. Vi devos kunporti proprajn dormosakon kaj dormomaton kaj vi havos aliron al duŝejo.

Зверніть увагу:

Запрошувальний лист

Якщо вам потрібно запрошення для візи до Словаччини, його вартість становить 35 EUR. Ця сума не дійсна для учасників з Росії та України, для яких запрошення за окремою угодою коштує всього 3 EUR, а також існує шанс отримати візу безкоштовно.

примітки: Ви платите внесок, тому що лист запрошення має бути схвалені в поліції. Запрошення на зустріч ми зможемо вислати тільки до 15.06.2018. Якщо вам потрібна віза, то зареєструйтеся, будь ласка, вже зараз. Ретельно заповніть відповідні поля в анкеті . Також відправте, будь ласка, на електронну адресу ses@ikso.net копію вашого діючого закордонного паспорта (сторінку з вашою фотографією і датами про дійсність), яку ми додамо до запрошувального листа в поліцію.

Наше консульство просить кожне посольство окремо давати учасникам зустрічі SES візи безкоштовно. Це означає, що ви, можливо, не повинні будете додатково платити за візу у вашому посольстві, але це не можна гарантувати повністю. Також будемо сподіватися на отримання віз швидше звичайного.

Екскурсiї

Всі екскурсії оплачуються окремо - можна замовити їх до 30.06.2018. Якщо ви зареєструєтесь на цілоденний екскурсію пізніше, то ми не зможемо гарантувати вам вільне місце.

Додаткові безкоштовні служби

Під час SES ви зможете з вигодою для себе користуватися безкоштовними службами. Всю неділю у вашому роспорядженні також буде: