Facebook Telegram

Літня Есперанто-Школа 2017

Банська Штявніца (Словаччина),
Переклад на [мову] є на 97% заповненим. Інші інформації можуть бути невірними. Вся актуальна інформація є в Есперантомовній весрії сайту.

Культурна програма

Концерти

Ось подробиці про вже затверджених концертах. Протягом SES вас будуть радувати своїми виступами:

Kaŝi

Kaŝi

Каші (справжнє ім'я Carsten Schnathorst) німецький музикант і есперантист. Народився в місті Оснабрюк, в даний час живе в Гамбурзі. Там він грає в групі http://www.thelivingmusicbox.de/ The living Music Box {/ 1}. Карстен співає і грає на піаніно. Його репертуар містить як власні пісні, так і добре відомі по всьому світу.

На зустрічі SES він торкнеться серця публіки своїм приголомшливим виступом, що складається з власних пісень, чудовою міжнаціональною музикою і різних відомих Есперанто-пісень за допомогою свого незабутнього голосу.

JoMo

JoMo

JoMo (Jean-Marc Leclercq) - французький співак і есперантист. Родом з Ліона, зараз він живе в Тулузі. Виступав у складі групи Les Rosemary's Babies (La Rozmariaj Beboj), але, прийшовши в есперанто, знайшов себе у виконанні пісень різних народів на національних мовах.

І в цьому йому немає рівних! З року в рік він тримає першість в Книзі рекордів Гіннеса: JoMo співає на 22 мовах світу, в тому числі і на есперанто. Неймовірне чарівність виконавця, запальні народні мелодії і підбадьорливі ритми рок змусять будь-якого пуститься в танок!

Jonny M

Починаючи з 2010, 26-річний Jonny M записує реггі на Есперанто. Його перші пісні, котрі безкоштовно біли видані в альбомі Pli ol espero, швидко стали популярними серед есперантистів. Великий успіх прийшов після видання альбому Regestilo в 2013. Після концертів у всьому світі (Японії, Бразилії, Індонезії і в багатьох європейських країнах) Jonny M в січні 2016 випускає новий альбом, Kreaktiva, з більшістю пісень, котрі змусять вас не лише задуматись, але й танцювати. Тому неодмінно приходьте на концерт Jonny M!

Вечірка

Під час тижня на вас чекатимуть дискотеки з міжнародною музикою різноманітних музикантів. Поряд бар, на дискотеці у вас буде можливість вичерпати свою енергію, якщо після всього дня вона в вас ще залишиться! Веселощі та танці учасників, обов'язково приходьте і відчуйте нічне життя під час SES!

Кінозал

Щовечора ми будемо показувати фільми з субтитрами на есперанто (і навіть деякі з дубляжем). Це фільми найрізноманітніших жанрів - казки, документальні фільми, комедії, фантастика. Програма кінозалу буде в брошурі зустрічі SES.

Міжнародний фестиваль кухні

Міжнародний фестиваль кухні

Ви цікавитесь культурою всього світу? Ось можливість дізнатись смаки різних країн. Під час міжнародного кухоного фестивалю ви можете безкоштовно скуштувати різноманітні з багатьох країн страви. Для успішного проведення фестивалю, кожний учасник приносьте щось зі своєї країни ( їжа, солодощі, пироги, кекси, напої, алкоголь та ін.).

Найкраще буде якщо це будуть відомі або дивні речі (або обидва), котрі не можна придбати в інших країнах. Всі країни мають стіл для презентації принесеного та кімната перетвориться на базар смаків.