Facebook Telegram

2017 Yaz Esperanto Öğrenimi

15-23 Temmuz 2017, Banská Štiavnica (Slovakya)
[Türkçe] diline tercümesi %74 seviyesinde tamamlanmıştır, bazı hatalar olabilir. Tam güncel bilgiler web sayfamızın Esperanto sürümündedir.

Ücretler

Katılım ücretleri

Katılım ücretleri organizasyonun sadece bir kısmını kapsamaktadır. Programın kalan masrafları farklı kaynaklı subvansyonlar ile yapılmaktadır.

18 yaşında küçük katılımcılar sembolik bir katılım ücreti ödemektedirler.: 15 EUR.

6 yaşına kadar çocuklar kayıt ücreti ödemezler.

Studentoj sub 26 jaroj kaj emerituloj ekde 62 jaroj ricevas rabaton: 5 EUR.

Katılım tarihi A-vatandaşı B-vatandaşı C-vatandaşı
2017-02-28 'e kadar 55 € 40 € 25 €
2017-04-30 'e kadar 65 € 50 € 35 €
2017-07-05 'e kadar 75 € 60 € 45 €
2017-07-05 'den sonra 100 € 85 € 70 €

Ülke kategorileri:

Notlar:

Yemek ücretleri

Üç çeşit yemek arasından seçim yapılabilir: etli, Vejetaryen, Vegan.

Not: Et yiyenlerin dikkatine:

SES sırasında "yeşil indirim" söz konusudur. Eğer etsiz yemek tercih ederseniz (vejeterjan veya vegan) günde 1 EUR eksik ödeme yapacaksınız, yani toplamda 8 EUR indirim alacaksınız. Anlayışınız için teşekkürler! Eğer daha ucuz alternatifi tercih ederseniz gerçekten memnun olacağız, çünkü gereksiz yerde hayvan öldürülmeyecek ve para tasarrufu yapılacaktır. Ve belki de bu tür yemek yeme alışkanlığı edinirsiniz ve eve dönüşünüzde de bunu devam ettirmeyi düşünebilirsiniz :-)

Yemek çeşitlerindeki değişiklikler en geç 10 Temmuz'a kadar kabul edilmektedir. Özel ihtiyaçlar veya arzularınız için lütfen organizatörleri bundan haberdar ediniz.

Yemek/kişi 1 gün Tüm organizasyon
Tüm günlük yemek – Vejetaryen / Vegan 12.5 € 100 €
Tüm günlük yemek – etli 13.5 € 108 €
Kahvaltı – Vejetaryen / Vegan 4 € 32 €
Kahvaltı – etli 4.5 € 36 €
Öğle yemeği – Vejetaryen / Vegan 4.5 € 36 €
Öğle yemeği – etli 5 € 40 €
AKşam yemeği – Vejetaryen / Vegan 4.5 € 36 €
AKşam yemeği – etli 5 € 40 €

Not: Sipariş edilen yemekler, varış günün akşam yemeği ile başlar ve dönüş gününün öğle yemeği ile biter.Eğer farklı bir tercihiniz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Kalınacak yer ücretleri

Kalınacak yer/kişi Bir gece / Her bir ilave gece Tüm organizasyon (8 gece)
Tek kişi yalnız (2 yataklı odada) 20 € 140 €
Oda (diğer) 13 € 91 €
Oda (26 yalına kadar öğrenci)* 10 € 70 €
Kendinize ait çadır veya karavan 5 € 35 €

*Öğrenciler, orta ve üniversite öğretimde olanlar indirimli kalma yeri fiyatı almaya hakları vardır. Odanızı daha ucuza tutmak için lütfen kayıt formunda ISIC kartı veya öğrenci kimliğinizin numarasını doldurun.

Notlar:

Davetiye mektubu

Eğer Slovakya vizesi alabilmek için davetiye mektubuna ihtiyacınız varsa bedeli 35 € dur. Bu rakkam Rusya ve Ukrayna'dan gelecek ziyaretçiler için değildir. Bu ülkeler için davetiye mektubu bedeli sadece 3 € dur. Rusya ve Ukrayna'dan gelecekler için bedava vize alma imkanı da vardır.

Not: Davetiye mektubu emniyet'ten onaylanması gerektiğinden ücret alınmaktadır. Organizasyon için davet mektubunu 2017-06-15 tarihine kadar gönderebileceğiz. Vize'ye ihtiyacınız varsa o tarihe kadar kaydınızı yapınız. Davetiye mektubu almak için lütfen kayıt formundaki ilgili alanları doldurunuz. İlave olarak davet mektubu alabilmek için emniyete başvurumuzda dilekçenin ekine ilave etmek için lütfen şu e-posta adresine katka@ikso.net seyahat pasaportunuzun fotokopisini gönderiniz (fotoğrafınızın olduğu ve pasaport geçerlilik tarihlerinin olduğu sayfaları).

Konsolosluğumuz her bir konsolosluğa SES 'e katılanlara ücretsiz vize vermesini isteyecektir. Bunun anlamı konsoloslukta vize için ilave bir ücret ödemeyeceğinizi ifade ediyor, ancak bu tamamen garanti edebileceğimiz bir şey değil. Ayrıca vizeler normalinde mümkün olduğu kadar çok daha hızlı verilecektir.

Geziler

Tüm gezilere katılım ayrıca ücretlidir - 2017-06-30 kadar sipariş edilebiliriler. Eğer geziye daha sonra katılacaksanız, boş yer olacağını garanti edemeyiz.

İlave ücretsiz hizmetler

SES sırasında bir çok hizmetten ücretsiz faydalanabileceksiniz. Hafta boyunca ayrıca kullanımınıza dahil olacak başka şeyler: